İki Yabancı dizisi uzun süredir magazin gündeminde konuşulan bir proje olmuştu. Dizi hakkında önemli gelişmeler yaşandığı öğrenilirken başrol oyuncuları da dizi hayranlarının dikkatini çekti. Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisini yeni bir hikayede bir araya getiren İki Yabancı dizisinin setinde çalışmaların başladığı öğrenildi. Ünlü oyuncular daha önce romantik komedi dizisi olan Aşk Laftan Anlamaz isimli projede yer alarak performans sergilemişti. Bu dizideki partnerlikleri ile hafızalarda yer edinen iki ünlü oyuncu bu defa yeni bir dizide partner oldu.

Burak Deniz geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve dizi çekimlerinin kısa süre içerisinde başlayacağını açıklamıştı. Partneri Hande Erçel ise yeni projesinin önceki hafta henüz netleşmediğini söylemiş ve bu bilgi ile hayranlarını şaşırtan bir açıklamaya imza atmıştı. Fakat daha sonra oyuncunun detay vermemek için dizisi hakkında gelişmeleri saklamak istediği hakkında bilgilere ulaşılmıştı. Heyecanla beklenen yeni dizi özellikle başrol oyuncularının uyumu ile öne çıkacak.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Heyecan içerisinde yeni diziyi bekleyen izleyici grubu Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisinin etkileyici uyumunu merak içerisinde bekliyor. Dizi hikayesinin Ethem Özışık tarafından kaleme alındığı öğrenilirken yine İki Yabancı dizisi hakkında dikkat çeken farklı bir detay daha diziyi öne çıkarttı.

Dizinin yönetmenliğinin Neslihan Yeşilyurt tarafından gerçekleşeceği öğrenirken bu durum izleyici grubunu heyecanlandırdı. Ünlü yönetmen Neslihan Yeşilyurt, Yasak Elma dizisinde de rol almış ve üstün başarılara imza atmıştı. Yeşilyurt projenin ilk 4 sezonunda yönetmen koltuğuna oturmuş ve daha sonra Sadakatsiz dizisinin başına geçmişti. Yabancı dizisiyle çalışacak Neslihan Yeşilyurt gibi çok başarılı bir yönetmenin İki Yabancı isimli diziyi tercih etmesi televizyon tecrübesi yüksek bir yönetmenle çalışma açısından dizi için büyük bir öneme sahip.