Bankamatik kartı kullanan kişileri 32000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi verecek olan bankalar yayınlandı. Bankamatik kart, hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz durumunda ihtiyaç kredisi, kullanabileceğiniz, Halkbank Ziraat Bankası ve Garanti Bankası, sizlere, nakit kredi ödemesi vereceğini açıkladı. 3 banka üzerinden de nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara bankalar, belirtilen politikalar dahilinde 36 ay vadeli kredi ödemesi gerçekleştirmektedir. Cep telefonunuz üzerinden internet bankacılığı uygulaması kullanmanız durumunda sizlere verilecek olan bu kredilerde bankalar hemen aynı gün içinde kredi ödemesi gerçekleştirmektedir. 

Halkbank ve Ziraat Bankası düşük faizli kredi kampanyası:

Halkbank ve Ziraat Bankası üzerinden düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kamu bankaları olmalarından dolayı bankalara gitmeden ihtiyaç kredisi başvurunuzu buradan hemen yapabilirsiniz. 18 yaşından büyük olan tüm vatandaşların ihtiyaç kredisi kullanmak istemeleri durumunda banka şartlarına uygun olmaları durumunda gelir belgesiz, bankamatik kartına 32000 TL ödeme yatacak. Hangi bankada hesabınız varsa o bankanın hesap numarası üzerinden yapacağınız başvurularda, nakit kredi kullanacak olan kişiler hemen aynı gün içinde işlem yaparak, kredi ödemelerini gerçekleştirebilir. Halkbank ve Ziraat Bankası üzerinden başvuru yaparak, kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara bankalar, 3 ay ertelemeli kredi imkanı sağlamaktadır. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi Kampanyası:

Garanti Bankası üzerinden de ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 32000 TL kredi ödemesi internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolay bir şekilde verilecek. Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, kredi başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlara bankalar, 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi ödemeleri gerçekleştirmektedir. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda sizlere verilecek olan bu kredilerde, belirtilen politikalar dahilinde kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara, Garanti Bankası, uygun faizlerle kredi ödemesi veriyor. Sigortalı olarak çalışan vatandaşların bu banka üzerinden kredi kullanabilmeleri için banka kredi politikalarına uygun olup, son işyerinde de 3 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması, banka tarafından istenmektedir. Sizlerde başvurularınızı gerçekleştirerek, Garanti Bankası üzerinden yapmış olduğunuz kredi başvurularını hızlı birşekilde yapabilecek ve onaylanan bu kredileri hesaplarınıza yatırarak hemen kullanabileceksiniz.