13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlar için yapılan yeni kampanyada 6 gün içinde emekli maaşı veya sigortalı olarak çalışan kişilerin Banka hesabı olması durumunda 60.000 TL ödeme alacağı açıklandı. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilir ve onaylanan bu tutarları İstediğiniz zaman hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapacağınız başvurularda nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların belirtilen şartları uygun olmaları ile birlikte kredileri hesaplarına yatırılır ve 60 bin TL'ye kadar kredi almaları durumunda ise 24 ay vadeli kredi kullandırılır. 

Halkbank üzerinden 6 gün içinde başvuru yapmak istiyorsanız, banka müşterisi olmanız gerekiyor. Halkbank internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kredi başvurunda bulunacak olan banka müşterileri banka kredi puanı uygun olması durumunda 60.000 TL'ye kadar yüksek limitli kredilerde de hızlı bir şekilde kendi hesaplarını ödemeler alabilmektedir. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz ve kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı ve internet sitesi üzerinden işlemlerinizi yaparak Kredi alabilirsiniz. 

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar nakit ihtiyacı olması durumunda şartlara uygun olarak hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmaktadır. Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru da düşük faiz oranları ile birlikte Kredi alacak olan tüm vatandaşlara 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar krediler en düşük faiz oranlarından yapılarak verilmektedir. 6 gün içinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden internet bankacılığını kullanabilir ve bu 6 gün içerisinde yapmış olduğunuz başvurularda özel faiz oranlarından yararlanarak Kredi alabilirsiniz.