Garanti Bankası tarafından müşterilerin yararlanabileceği promosyon ödemesi fırsatı birçok kişiyi heyecanlandırdı. Garanti BBVA tarafından müşterilere sunulan fırsata dair detaylar hem sosyal medya hesabından hem de bankanın resmi internet sitesinden duyuruldu.

Peş peşe gelen duyurular birçok kişi tarafından heyecanla karşılandı. Haberin duyurulmasının ardından birçok kişi tarafından promosyon ödemelerinin kimlere verileceği ve bu ödemeyi almak için gereken şartların neler olduğu araştırılıyor. İşte bu promosyonu kimlerin alacağına ve şartlara dair detaylar…

Garanti BBVA Promosyonları Açıkladı

Garanti BBVA tarafında verilecek olan promosyon ödemesine dair detaylar banka tarafından resmi  olarak duyuruldu. Birçok banka müşterisi tarafından bu ödemeye dair detayların ne olduğu merak ediliyor. Resmi olarak duyurunun yapılmasının ardından ise promosyon ödemesine dair araştırmalar başladı. 
Garanti Bankası tarafından verilen sevindirici haber ile birlikte birçok kişi 4000 TL’ye kadar ödemeden yararlanma hakları olup olmadığını merak ediyor. Bu konuda bankanın istediği şartları sağlayan kişilere promosyon ödemesi yapılacak. Ödemeler için gerekli şartların neler olduğunu ve bu ödemeden hangi müşterilerin yararlanacağını haberin devamında öğrenebilirsiniz. Garanti BBVA ödemeleri 4000 TL’ye kadar olacak.

Garanti Promosyon Ödemesi Başvuruları Başladı

Garanti Bankası’ndan uzun süredir beklenen haber sonunda geldi. Banka tarafından müşterilere sağlanan promosyon ödemeleri hakkında uzun süredir meraklı bir bekleyiş vardı. Bu bekleyiş sürecinin sona ermesi ile birlikte birçok kişi tarafından kimlerin promosyon ödemesi alacağı tartışılıyor. Müşterileri için sevindirici haberi hem sosyal medya hem de resmi sitesi üzerinden duyuran Garanti BBVA, bu konuda gerekli açıklamalara yer verdi. 

Yapılan olan 4000 TL tutarındaki promosyon ödemeleri için başvuru süreci başladı. Peki Garanti BBVA tarafından sağlanan bu promosyon ödemelerinin şartları nedir? Müşteriler ne kadar promosyon ödemesi alacak? Şartları sağlayan kişiler ödemeyi nasıl alacak? 4000 TL promosyon ödemesi için uygun kişilerin başvuru yapması gerekir.

Promosyon Ödemesi İçin Emekli Maaşı Garanti Bankası’na Taşınmalı

Garanti BBVA tarafından sağlanan promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen kişilerin bu kapsamda promosyon şartlarını yerine getirmesi gerekiyor. Promosyon şartlarından en önemlisi ise emekli maaşının Garanti Bankası’na taşınması gerektiğidir. Bu duyurunun yapılması ile birlikte birçok kişi tarafından da emekli maaşının Garanti BBVA’ya nasıl taşınacağı merak ediliyor. Bunun için müşterilerin şubeye gitmesine gerek yoktur. 

İster şubeden ister mobil bankacılık üzerinden kolay bir şekilde işlem yapılarak emekli maaşını Garanti Bankası’na taşımak mümkündür. E Devlet uygulamasına TC Kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak işlem yapılabilir. Aynı zamanda isteyen kişiler kimlikleri ile birlikte kendilerine en yakın Garanti Bankası şubesine gidebilir ve emekli maaşı taşıma işlemlerini gerçekleştirebilir.

Emekli Promosyon Tutarı Nedir?

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Garanti Bankası tarafından verilecek olan promosyon ödemeleri, kişinin ne kadar maaş aldığına bağlı olarak değişiyor. 

Emekli maaşı 1500 TL’ye kadar olan emeklilerin, maaşlarını Garanti Bankası’na taşıması durumunda alabilecekleri promosyon tutarı 850 TL’dir.
Maaş tutarı 1500 ve 2500 TL arasında olan kişiler, emekli maaşlarını farklı bir bankadan garanti bankasına taşıdıkları zamana alacakları promosyon tutarı 2350 TL olarak belirlenmiştir.

Maaş tutarı 2500 TL üzerinde olan kişilerin emekli maaşını herhangi bir bankadan Garanti BBVA’ya taşıması durumunda alacakları promosyon ödemesi tutarı 2750 TL’dir.