Garanti Bankası Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişilere 30 Nisan tarihine kadar 30.000 TL ödeme verileceği açıklandı. ₺30.000 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler 3 banka tarafından da diledikleri bankayı seçerek kendilerine uygun olan banka üzerinden bireysel tüketici kredisi alabilmektedir. 30 Nisan tarihine kadar başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişilere bankalar 3 ay ertelemeli kredi ödemesi verirken kişilerin kredi puanına göre de faiz oranlarından yararlanarak işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamaktadır.

Garanti Bankası Ziraat Bankası ve Vakıfbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri vermektedir. Garanti Bankası Ziraat Bankası ve Vakıfbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler için yapmış olduğu Bu kampanyada bireysel tüketici kredisi kampanyası katılacak olan vatandaşları hemen aynı gün içinde ödeme verebilmesi için kredi puanınızın yüksek olmasını istemektedir.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Garanti Bankası bireysel tüketici kredisi kullanacak olan kişilere belirli şartlara uygun olarak kredi başvuruları banka şubeleri ve banka internet siteleri üzerinden kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Garanti Bankası bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirerek uygun faizlerle kredi ödemesi alabilirsiniz. 

Ziraat Bankası ve Vakıfbank düşük faiz oranları ile birlikte vatandaşlara ihtiyaç kredisi imkanı sağlarken nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda Kredi ödemelerini kendi hesaplarından yatırarak kullanabileceğini de söylemek isteriz. Ziraat Bankası ve Vakıfbank düşük faizleri ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde kredi ödemesi vereceğini açıkladı.