Garanti Bankası, önemli bir duyuru yaparak müşterilerine bir fırsat sunuyor. Banka, resmi internet sitesi üzerinden birçok avantajını duyuruyor ve Garanti BBVA'dan yeni bir kampanya açıklaması geldi. Banka, mevcut müşterilerine 1000 TL hediye edeceğini duyurdu.

Garanti BBVA, müşterilerine çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bu kampanyalar kapsamında birçok kategoride indirimler uygulanmaktadır. Garanti BBVA'nın verdiği bilgilere göre, banka müşterisi olan kişiler şubeye gitmeden kampanyaya katılabilecekler. Bu kapsamda, müşteri olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan kişiler, 1000 TL harcamada 1000 TL bonus kazanacaklar.

Garanti BBVA Kampanya Detayları ve Koşulları:

  • 31 Mayıs tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indiren ve Garanti BBVA müşterisi olan* ve Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, ilgili kartlarıyla 20 Haziran'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamada 1000 TL bonus kazanacaklar.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus'lar ve Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

Personel kartları kampanyaya dahil değildir.

Sanal kartlar kampanyaya dahildir.

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

Kazanılan bonuslar 27 Haziran - 27 Temmuz 2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Kazanılan bonuslar en çok kazandığınız kartınıza yüklenecektir.

Kullanılmayan bonuslar 28 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri ve bonus kullanımları dahil değildir.

Editör: Vural Pars