Garanti Bankası 10 gün içerisinde vatandaşların banka müşterisi olmaları halinde 25.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sağlayacağını duyurdu. Garanti Bankası 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmek isteyen Bireysel müşterilerin 18 yaşından büyük olması halinde Kurban Bayramı yaklaşırken ihtiyaç kredisi alabilmeleri için Kurban Bayramı kredisi adı altında bireysel tüketici kredisi vereceğini duyurdu. Garanti Bankası 10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız gelir belgesiz olarak işlem yapacak 25 bin TL kredi için de internet bankacılığını kullanarak ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.

Garanti Bankası 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirecek olan tüm bireysel müşteriler için yapmış olduğu bu kampanyalar kredi puanına bakarak onay vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların 18 yaşından büyük olmaları halinde bireysel tüketici kredisi kampanyalarına katılabilmeleri için daha önce bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış olması ve kredi puanının 1500'ü üzerinde olması gerekmektedir.

Garanti Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların sigortalı olarak çalışıyor olmaları halinde ise başvurularını gerçekleştirebilmeleri için öncelikli olarak son iş yerlerinde 90 gündür sigorta primlerinin yatıyor olması gerekmektedir ve ilk taksit ödemesinde de 90 gün erteleme yapılarak ihtiyaç kredisi ödemeleri verilmektedir. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar daha önce düzenli olarak Kredi ödemeleri yaptıysa ve Bu bankanın kredi kartını kullanıyorlarsa daha yüksek limitlerde de bireysel tüketici kredisi kullanabilmektedir.

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

Garanti Bankası resmi internet sitesine giriş yaparak bireysel tüketici kredisi başvuru formunu eksiksiz olarak dolduran tüm vatandaşlar 25.000 TL'ye kadar kredi başvurularını gerçekleştirebilirler ve kullanacakları kredilerde de kendi kredi puanına göre ayarlanacak olan kredi faiz oranları ile birlikte işlem yapabilmektedirler.

Editör: Vural Pars