13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Emekli olan vatandaşları ilgilendiren son dakika haberi geldi. Emekli maaşı alan kişilere 24.000 TL ödeme verilmektedir. Başvuru yapmak isteyenler hangi bankalar üzerinden işlem yapacak merak ederken, bizlerde sizler için bu bankaların kolay başvuru yöntemlerini yayınlıyoruz. Nakit ihtiyacı olan emekli ihtiyaç kredisi almak istiyorsa, başvuru yaptıktan hemen sonra şartlarına uygun olan kişilerin en yakın banka üzerinden ve bankaların internet bankacılığını kullanan kişilerin kredi onayı alacağını söyleyebiliriz. İhtiyaç kredisi olarak 24.000 TL kredi almak istiyorsanız emeki maaşı hesabınıza hemen ödeme alacaksınız. 

Emekli olan kişiler, kredi almak istiyorsa, şartlara uygun olması gerekli. Bu önemli bir kredi almak için şart olduğunu söylemek istiyoruz. Emekli kredisi kampanyasına katılmak için başvuru yapmak istiyorsanız, hemen ödemenizi hesabınıza atabileceksiniz. 

Emekli kredisi Ziraat bankası 

Emekli kredisi için ziraat bankası üzerinden başvuru yapacaklara müjde. Banka 24.000 TL kredi için internet bankacılığını sizlere sunuyor. Bankadan kredi almak isteyenler, başvuru yapmaları durumunda kredi onayı alıyorlar. 24.000 TL kredi almak için banka özellikle kredilerinde 3 ay ertelemeli olarak da emekliye işlem yapıyor. En düşük faizlerle kredi alacak kişiler, Emekli kredisi olarak Ziraat Bankasını tercih edeceklerdir. Ziraat bankası emekli kredisi kampanyası, düşük faiz oranları ile sunulurken, ayrıca kredi alacak kişilerin banka şubelerine gitmeden de ATM üzerinden ve müşteri hizmetleri numarası üzerinden de ödeme alacağı bir kredi türüdür. 

emekli-3-20

Vakıfbank ve Halkbank 

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kamu bankası olmasından dolayı düşük faizlerle işlem yapılmaktadır. Kredi alacak kişilere uygun faizlerle işlem yapacak olan bu iki bankadan kredi alacak kişiler, 36 ay vadeye kadar kredi alacaklardır. Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, hemen şartlar uygun olduğunda bankanın mobil uygulamasına giriş yapabilir ve 1.53 faiz oranlarından yararlanarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ayrıca emekli maaşını yeni taşıma yapacak kişilere de krediler verilmektedir. 3 ay ertelemeli olarak verilecek bu kredilerde banka borç kapatma kredisi olarak da işlem yapmaktadır. Borç kapatma kredilerinde güncel olan banka borçlarınızı tek bir yerde ödeyeceksiniz.