Emekli olan vatandaşlar acil ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirerek Yapı Kredi Bankası üzerinden 20.000 TL'ye kadar nakit kredi onayı alabilecek. Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu Bu kampanyada emekli olan vatandaşlara müjdeler verdi. Emekli olan kişiler Yapı Kredi Bankası üzerinden yapmış oldukları kredi kampanyası başvurusu sonrasında 5 dakika içerisinde Kredi sonucunu öğrenebilecek. Acil ihtiyacınızın olması durumunda ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar kredi almak istiyorlarsa en yakın banka şubesine giderek bu krediyi hızlı bir şekilde kullanabilir. 

Kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa Yapı Kredi bankası'nın yapmış olduğu kredi başvuru yöntemlerinden bir tanesine başvurusuna gerçekleştirecek ne kadar kredi onay aldıklarını görebiliyorlar.

emekli_1232-19

Yapı Kredi Bankası üzerinden internet sitesine giriş yaparak Kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar Kredi kullanmaları durumunda hızlı bir şekilde banka üzerinden işlem yapabilecektir. Yapı Kredi Bankası acil ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler ayrıca kredilerine hızlı bir şekilde sms ile de atabiliyor. Yapı Kredi Bankası acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişiler sms ile başvuru yapmak istiyorsa bireysel yazıp boşluk bırakıp t.c. kimlik numarasını yazıp boşluk bırakıp aylık gelirlerini de yazarak 4411 numarasına mesaj olarak gönderebilirler. Bu şekilde yapılacak olan kredi başvurusu sonrasında banka sizleri hızlı bir şekilde Kredi sonucunu sunacak eğer SMS ile kredi onayı alırsanız en yakın banka şubesine giderek kredi kullanabileceksiniz.

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Yapı Kredi bankası'na emekli maaşını taşıyarak yüksek limitli kredi kullanmak isteyen kişiler banka şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Banka şubelerine giderek işlem yapmak isteyen vatandaşlar kredi kullanmak istiyorlarsa kredi başvurusu yapmadan önce emekli maaşını taşımaları gerekiyor. Emekli maaşınızı Yapı Kredi Bankası şubelerine taşıdıktan sonra banka sizlere ayrıca 2.500 TL'ye varan Emekli promosyonu imkanı da sağlamaktadır.