Emekli olan kişiler nakit ihtiyacı için bankaların yapmış oldukları kampanyaları araştırmaktadırlar. Emekli maaşınızı bankalar üzerinden alıyorsanız sizler de 750 TL'ye kadar ödeme alabilmeniz mümkündür. Emekli maaşınızı bankalar üzerinden alıyorsanız ve emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank veya Halkbank üzerinden taşıma yaparsınız sizlere promosyon olarak 3 yıl maaş taşımama sözünüze 750 TL ödeme yapılmaktadır.

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Emekli olan kişiler 750 TL ödeme alabilmeleri için kamu bankaları üzerinden emekli maaşı alması gerekmektedir. Sadece Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden değil PTT üzerinden de emekli maaşı alıyorsanız 750 TL emekli promosyonu alabiliyorsunuz. 750 TL'ye kadar emekli promosyonu almak için başvuru yaptıktan sonra hesabınızda görebilirsiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank ve PTT üzerinden 750 TL ödeme nasıl alınır? 

Emekli maaşı alan vatandaşlar özellikle kamu bankaları üzerinden işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank ve PTT üzerinden emekli maaşı almıyorsanız maaşınızı bu bankalara taşıdıktan sonra promosyon başvurusunu yapabilir ve ilk maaşınızı çektikten sonra 750 TL ödeme alabilirsiniz. 

750 TL ödeme haricinde bu bankalar emeklilere sürekli olarak güncel kampanyalar yapmaya devam edecek. Emekli maaşınızı bu bankalar üzerinden alıyorsanız ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılmak için herhangi bir kredi notu sorgulamasına girmeden emekli maaşı hesabınız üzerinden 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli 50.000 TL ile 100.000 TL arasında 24 ay vadeli 100.000 TL üzerinde ise 12 ay vadeli kredi kullanabiliyorsunuz.

Özellikle emekli maaşı alan vatandaşların tüm banka borçlarında bir araya birleştirerek kapatabilecekleri borç transferi kredisi kampanyasında şartlara uygun olan kişiler hemen ödemelerini alarak kredi ve promosyonlarını hesaplarına yatırabilmektedir.

emekli_1232-57

Emekli olan kişilere düşük faiz oranları ile kredi imkanı sağlayan bu bankalar yapmış oldukları ihtiyaç kredisi kampanyaları ile birlikte vatandaşlara u şekilde işlem yaparak kredi imkanlarından faydalanabilirler. Emekli maaş hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak için banka şubelerine gidebilir veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya detayları hakkında bilgileri öğrenmek istiyorsunuz bankanın resmi internet sitesine girerek işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilir faiz oranlarını öğrenebilir aylık gelirlerinizi hesaplayabilirsiniz.