Emekli olan vatandaşlar, emekli maaşlarını Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almaları durumunda 35000 TL'ye kadar Cumhurbaşkanına devlet destekli kredi imkanından faydalanabiliyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alıyorsanız ve maaş taşıması yapmadıysanız sizlerde bu kampanya katılarak, istediğiniz zaman başvurunuzu gerçekleştirerek, 35000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden almış olduğunuz kredi başvurularında şartları uygun olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilecek ve onaylanan bu krediler, aynı gün içinde hizmet olarak sizlerin hesaplarına yatırılacaktır.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

BAŞVURU

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olmaları durumunda yapacakları bu ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular sonrasında devlet destekli olarak işlem yapacakları için şube yetkisi onayında kredi kullanabilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş almak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden de işlemlerinizi 5 dakika içerisinde kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, yapmış oldukları bu kampanyalarda, nakit ihtiyacı olan kişilere hızlı bir şekilde ödeme vermektedir. Başvurularını gerçekleştirerek, kredi almak isteyen kişiler en yakın banka şubelerine giderek işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmektedirler.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen emekliler için yapılan bu kampanyalarda, kredi kullanacak olan kişilerin, Cumhurbaşkanına destekli onaylı 35000 TL 36 ay vadeli olarak ödenmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen emekliler için yapılan bu kampanyalarda özellikle emekli maaş alan vatandaşların 35000 TL kredi kullanmaları durumunda kredi puanı uygun olması durumunda daha yüksek limitlerde onay alabileceğini söyleyebiliriz. 50000 TL ile 100000 TL arasında kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceğiniz bu kampanyalara hızlı bir şekilde katılabilirsiniz. 50000 TL ile 100000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanacaksınız, sadece yirmidört ay vadeli olarak ödeme tablosu oluşturulmaktadır.