Emekli olan kişiler için 61000 TL'ye kadar nakit kredi kampanyası başvurusunda bulunabileceksiniz. Emekli olan vatandaşlar için bayram tarifesi itibariyle başlatılan bu kampanyada nakit başvurusu yapacak ve diğer bankadaki olan tüm borçlarını kapatacak olan yemekler için fırsat doğdu. 

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank gibi kamu bankaları aracılığıyla yapılacak olan bu kredi kampanyalarında, başvurularını gerçekleştirecek olan kişiler, hızlı birşekilde sonuç alabilecektir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız size emekli olmanız durumunda emekli maaş hesabınız aracılığıyla kredinizi hemen hesabınıza yatırabilirsiniz. 

61.000 TL'ye kadar alacağınız kredilerde banka 24 ay vadeye kadar işlem yapacaktır. Eğer 36 ay vadeli olarak kredi kullanmak istiyorsanız ve 50.000 TL'ye kadar nakit kredi başvurusunda bulunmamız gerekiyor. Kredi başvurusu yaptıktan sonra kredi ilk taksit ödemesinde ise 90 güne kadar erteleme yapma imkanımızda bulunmaktadır. Emekli olan vatandaşlar için verilecek olan 61.000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasında başvuru yapacak olan vatandaşlar, hızlı bir şekilde sonuç alacak ve diğer bankadaki özellikle kredi kartı başta olmak üzere ihtiyaç kredisi borçlarında kapatacaktır. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu!

Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada nakit kullanacak olan vatandaşlar, 61.000 TL'ye kadar başvurularını bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapabiliyor. Emekli maaşınızı banka üzerinden alıyorsanız, hemen başvurunuzu kimliğiniz de birlikte gelir belgesiz olarak en yakın banka şubesinden yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaş almayan vatandaşlar ise maaş, taşıma işlemleri sonrasında başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanabiliyor. Ziraat Bankası üzerinden başvuru yaparak, kredi kullanacak olan emekli, diğer bankadaki olan güncel ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarında kapatmak istiyorsak verilecek olan düşük faizli bu kredi kampanyasından yararlanarak, tekbir, bankada ödeme kolaylığı sağlayabilir. 

Halkbank'ta Onay Verecek!

emekli-ikramiye-4

Halkbank üzerinden başvuru yaparak, kredi kullanacak olan kişiler emekli olmaları durumunda kendi emekli maaş hesapları üzerinden şubelere gitmeden, Halkbank, mobil uygulamasını kullanarak kredi başvurusunda bulunabiliyor. Halkbank Mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, işlem yapacak olan kişiler, hızlı birşekilde sonuçlarını öğrenebilir. Halkbank, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, 36 ay vadeye kadar işlemlerinizi gerçekleştirmek için 50000 TL, başvuruda bulunabilirsiniz. Banka resmi internet sitesi üzerinden güncel faiz oranlarını öğrenebilir, yapılacak olan bu kredi kampanyası hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.