Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Emekli olan vatandaşlara son dakika olarak 7000 TL ve üzerinde ödemeler duyuruldu. Para sıkıntısı çeken emeklilere nakit imkanı tanıyan bankalar 7000 TL ve üzerinde destek vereceğini duyurdu.

Emekli olan kişiler kendi emekli maaşları hesapları üzerinden alacakları bunu nakit ödemeleri 7000 TL ve üzerinde almak istiyorsa başvuru yapması gerekiyor.

7000 TL ve üzerinde başvuru yapan kişiler acil nakit ihtiyaçlarını bankalar tarafından karşılıyor. 7000 TL ve üzerinde işlem yapmak isteyen emekliler kendim maaş almış oldukları Banka hesabı üzerinden bu destek kampanyasına katılabiliyorlar. Emekli olan kişiler daha önce bankalardan kredi almadıysan daha yüksek limitlerde de onay alabiliyor.

Kampanya yapan bankaları sizler için listeledik işte detaylar...

Emekli olan kişilere kampanya yapan bankalar hakkında bilgileri sizlere veriyoruz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları son yapmış oldukları kampanyalar ile birlikte uygun faiz oranları ile kredi vereceğini duyurdu.

emekkli (1)-2

Emekli maaşınızı kamu bankalarından alıyorsanız banka şubelerine gitmeden mobil uygulamalar üzerinden 7000 TL ve üzerinde başvuru yapabiliyorsunuz. Emekli olan kişilerin kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan sorgulama sonucunda olumlu yanıt alırsınız emekli maaşı hesabınıza 7000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi yatıyor. Almış olduğunuz ihtiyaç kredisi 36 ay vadeye kadar verilirken ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme ile sizlere sunuluyor. İhtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız Ziraat Bankası VakıfBank ve ya Halkbank üzerinden emekli maaşı almanız durumunda hızlı bir şekilde onay alabilirsiniz.