Bankalar, emekliler için sunduğu kampanyalar ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu konuda en yüksek rakamlar özel bankalardan gelirken, İş Bankası emeklilere 7.500 TL'lik promosyon fırsatı sunarak öne çıkıyor. Ayrıca müşterilerine Maximum kampanyalarını ücretsiz kullanma avantajı da sağlıyor.

İş Bankası'nın Emeklilere Özel Promosyonları

İş Bankası, özel ve kamu bankalarına örnek olacak şekilde emeklilere yönelik sunduğu kampanyalarla müşterilerinin yanında oluyor. 7.500 TL'lik promosyon fırsatı, İş Bankası'nda maaşını taşıyan ve maaşını İş Bankası'ndan alan müşterilere özel olarak sunuluyor. Ayrıca ilk kez ödeme alacak müşteriler de İş Bankası'nın hizmet ve ürünlerinden hiçbir ücret ödemeden yararlanabilirler.

Maaş Ödemelerinde İş Bankası Farkı

Diğer bankalara kıyasla nakit olarak promosyon ödemesi yapmasıyla öne çıkan İş Bankası, müşterilerine diğer bankaların sunmadığı avantajlar da sağlıyor. En yaygın ATM ağına sahip olan İş Bankası, farklı ATM'lerden para çekme imkanı ve eft-havale ücretinden muafiyet gibi pek çok avantajı da sunuyor.

Promosyon Şartları

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

İş Bankası'nın emeklilere özel promosyon fırsatından yararlanmak için iki tipte ödeme alıyor olmak gerekiyor. İlk olarak maaşını İş Bankası'ndan alan müşterilere ve maaşını İş Bankası'na taşıyan müşterilere 7.500 TL ödeme yapılıyor. İlk kez ödeme alan müşteriler ise İş Bankası'nın hizmet ve ürünlerini ücretsiz kullanabilirler.

İş Bankası'nın sunduğu emekli kampanyaları, diğer bankalara göre daha avantajlı olmasıyla öne çıkıyor. 7.500 TL'lik promosyon fırsatı ve müşterilerine sunduğu ücretsiz hizmetler, emekliler için önemli bir maddi destek sağlıyor. İş Bankası, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve memnuniyetlerini artırmak için bu tarz kampanyalara devam ediyor.

Editör: Vural Pars