Emekli maaşlarınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve de Halkbank aracılığı ile alıyorsanız, dikkat edin! Emekli maaş hesaplarınızı kontrol edin!

Emekli maaş alan vatandaşlar genellikle banka seçerken, tüm bankalar olarak faaliyet gösteren bankaları ön plana alırlar. Dolayısıyla emekli maaşına alan emekli vatandaşlar genellikle kamu bankası olarak faaliyet gösteren Ziraat, Vakıf ya da Halkbank üzerinden maaşlarını almayı tercih edebilirler.

Emekli vatandaşların kamu bankalarına tercih etme nedenleri arasında ise kendilerine yapılan promosyon ödemeleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kamu bankası olarak faaliyet gösteren bankaların dışında promosyon ödemeleri ile ilgili çok ciddi bir rekabet bulunmaktadır.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ancak bu kapsamda kamu bankaları emekli vatandaşların yüzünü bir kere daha güldürerek promosyon ödemeleri konusuyla ilgili farklı kampanyaları da duyuru kapsamına dahil etmektedir. Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden olan vatandaşlar için 100.000 TL tutarında varan seçeneklerde acil nakit ihtiyaç kredi kampanyası gün içerisinde duyurularda kendisine üretilmiştir. Bu kapsamda kış aylarında ve yeni yılı hazırladığımız bugünlerde nakit ihtiyaçlarımızı getirebilmek ve yeni yıla borçlarınızı kapatmak istiyorsanız o halde 100.000 TL tutarındaki bu acil nakite ihtiyaç kredisine hemen başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Bu krediye başvuru koşullarının ilk başında ise emekli maaşlarımızı kamu bankası üzerinden alıyor olmanız gibi bir şart getirilmiştir. Dolayısıyla eğer maaşlarınızı bu bankalardan alıyorsunuz ya da maaşlarımız bu bankaları taşıyabilirsiniz 100.000 TL tutarındaki nakite ihtiyaç kredisinden Zaman kaybetmeden hemen anında başvurabilirsiniz.