Emekli maaşını Halkbank Vakıfbank üzerinden alan vatandaşlar için 20 gün içerisinde 100000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Emekli maaşınızı, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden alıyorsanız, sizler de 20 gün içerisinde başvurunuzu gerçekleştirecek.

100000 TL'ye kadar verilecek olan gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılabilecek onaylanan kredilerinizi hemen hesaplarınıza yatırarak anında aldığım kullanabileceksiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapacağınız başvurularda, Halkbank ve Vakıfbank, sizlere düşük faiz oranları ile birlikte vermiş olduğu 100000 TL ihtiyaç kredisi içerisinden borç kapatma kredisi verecek ve 24 ay vadeye kadar uzun vadelerde geri ödemeniz için ödeme tablosu oluşturacaktır. 

Halkbank ve Vakıfbank

Emekli maaşını Halkbank Vakıfbank üzerinden alan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olmaları durumunda eğer bu bankanın yapmış olduğu kampanyaya katılarak, başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle birlikte işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmektedirler. 

Halkbank Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan bu kampanyalarda, emekli maaşını bankalar üzerinden alan tüm vatandaşların başvurularını gerçekleştirdik. 5 dakika içerisinde sonuç vereceği bir kampanya hazırlandı. 

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Halkbank ve Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar için yapılacak bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişileri aynı gün içinde hizmet ödemesi verecek ve onaylanan bu kredilerde şartlara uygun olarak kredileri, hesaplara yatırarak da kullanacaklardır. 

Halkbank VakıfBank, üzerinde hesabı olan vatandaşlar, internet bankacılığı uygulaması, şifresi aldıktan sonra kredi başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa banka şubelerine gitmeden işlemlerini yapabilecekleri bu kampanyalardan faydalanabilmeleri için kredi pozisyonunda hemen kredi notuna göre, onay alacaklardır.