Emekli maaşını Akbank Denizbank, Garanti Bankası ve İş bankası üzerinden alan vatandaşlar artık şubelere gitmeden 40000 TL'ye kadar gelir belgesiz ve kefilsiz olarak emekli kredisi, kendi hesabına yatırabiliyor. Emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak verilecek. 40 bin TL kredileri hızlı bir şekilde sonuç verileceği resmi internet siteleri üzerinden açıklandı. Emekli maaşınızı hızlı bir şekilde kredi kullanarak işlem yapmak istiyorsanız maaşınızı bu bankalar üzerinden almanız gerekiyor. Akbank Denizbank Garanti Bankası ve İş Bankası üzerinden kredi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilere başvurular internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ve internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Akbank ve Denizbank üzerinden başvuru nasıl yapılır?

Akbank ve Denizbank üzerinden emekli maaş almanız durumunda başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceğinizi söyleyebiliriz. Akbank ve Denizbank üzerinden kredi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir. Akbank ve Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirecek olan kişiler kendi emekli maaşı hesapları üzerinden aldıkları internet bankacılığı şifresiyle birlikte kredi başvurusunu, mobil uygulama üzerinden 7 24 yapabilmektedir. Akbank ve Denizbank üzerinden ayrıca cep telefonunuz üzerinden bankaların SMS Kredi servislerini kullanarak da kredi puanınızın yüksek olması durumunda cep telefonunuz üzerinden mesaj atmanız ile birlikte onay alabilirsiniz. 

Garanti Bankası ve İş bankası üzerinden başvuru nasıl yapılır.?

Garanti Bankası ve İş Bankası üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlarda, emekli maaşlarına bu bankalar üzerinden almaları durumunda, şubelere gitmeden işlemlerini hemen yapabiliyor. Garanti Bankası ve İş Bankası üzerinden kredi kullanacak olan emekliler, mobil uygulamalar üzerinden 7 24 yapmış oldukları 40000 TL belgesiz ve kefilsiz kredi başvurusu sonrasında onaylanan tutarı aynı gün içinde hesaplarına yatırarak kullanabiliyor. Garanti Bankası ve iş bankası üzerinden ayrıca banka şubelerine giderek de kredi başvurusunda bulunabilir ve onaylanan krediyi hemen görebilirsiniz.