13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Emekli maaş hesabınız üzerinden alacağınız nakit ödemelerin haberleri geldi. 29.000 TL'ye kadar ihtiyacı olan emekliye bankalar üzerinden şartsız ve masrafsız olarak ödemeler yapılacak. emekli maaş hesabınız üzerinden alacağınız bu nakit ödemesi ile birlikte, sizlerde hemen sonuç öğreneceksiniz ve nakit işlemleri için destek alabileceksiniz. Emekli maaşınızı almış olduğunuz banka üzerinden hemen sonuç öğrenmeniz mümkündür. Nakit kredi kullanacak kişiler, özellikle emekli maaşını kamu bankalarından alıyorsa ve bu bankalar üzerinden başvuru yapmak istiyorsa, düşük faizli 29.000 TL kredi alıp bu kredileri 36 ay vadeye kadar da bölebileceklerdir. 

Emekli maaşına kredi 

Ziraat bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi almanız mümkün olmaktadır. Bankalardan kredi alacak kişilere 36 ay vadeye kadar 29.000 TL ödeme haberi geldi. Nakit isteyenler hemen aynı gün içinde kredi kullanacaklardır. 29.000 TL'ye kadar başvuru yapmak istiyorsanız, banka şubelerine kimlikle gidebilir veya bankaların resmi internet sitesi üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Kamu bankaları üzerinden işlem yapacak kişiler, daha önce bankadan kredi kullanmış olması istenmektedir. Kredi notu uygun olan kişilere, 5 dakika içinde kredi sonucu verilmektedir. 

Akbank'ta ödeme verecek

Akbank üzerinden de nakit kredi kullanacak olan kişilere ödeme haberi geldi. Akbank resmi internet sitesi üzerinden başvuru yaparak nakit kullanacak olan kişilere, 3 ay ertelemeli kredi verileceği duyuruldu. Nakit kullanmak istiyorsanız, başvurunuzu yaparak hemen işlem yapabileceğiniz bu kampanyaya SMS atarak da katılabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu için KREDİ TC KİMLİK yazarak 4425 numarasına mesaj göndermeniz gerekiyor. Kredi notu uygun olan kişiler, bu kredileri hemen alır ve kendi hesaplarına yatırır. Akbank üzerinden 29.000 TL emekli kredisi için ayrıca Akbank direkt uygulaması üzerinden de işlem yapılmaktadır.