Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

EGO dizisi pazar akşamlarında Fox TV reklamlarını izleyici karşısına çıkıyor ve yeni bölümlerini ekranlara taşıyor. Geriye 2 bölümü kalan dizi kısa süre sonra final yapacak projenin 12. yeni bölümü 7 Mayıs Pazar akşamında ekranlarda yer alacak ve proje 21 Mayıs tarihinde 13 bölümü ile final yaparak ekran ömrünü sonlandıracak. Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi etkili bir hikaye ile yayın ömrüne başlamıştı. Projenin başrol oyuncuları arasındaki uyum dikkat çekmiş fakat reyting oranlarında ise hiçbir zaman beklenilen noktaya ulaşılamamıştı.

Söz konusu dizi projesi henüz yayın hayatına başlamadan önce iki başrol oyuncusu olan Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz arasında yaşanan gerginlik gündem olmuştu. Bu durum diziye karşı olan enerjiyi olumsuz etkilemiş ve proje olumsuz bir etki altında yayın ömrüne adım atmıştı. Çarpışma dizisinde de birlikte rol alan Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ikilisi güçlü birlikteliğine EGO dizisinde devam edemedi. Başlarda iki ünlü isim arasında yaşanan gerginlik seyirci grubunun diziye karşı olan ilgisinin azalmasına sebep oldu.

Dizinin 12. bölümü merakla bekleniyor ve yaşanacak olan gelişmeler dizi hayranları tarafından araştırılıyor. Erhan ve Sibel Elif'in hayatlarından tamamen çıktığını düşünürken bir akşam yemeği ise onları karşı karşıya getirecek. Elif'in Erhan'dan vazgeçmediğine emin olan Sibel geri adım atmayı reddedecek ve Erhan için savaşmaya başlayacak. Çift arasında gerginlik artarken Burhan kalp krizi geçirecek Burhan'ın kalp geçirmesi sonrasında Elif ve Erhan yeni bir oyun oynamak zorunda kalacak. Elif ve Erhan Burhan sağlığına kavuşana kadar birlikteymiş gibi davranmaya başlayacak. Sibel ise bu durumu anlayışla karşılamak istese de Elif ve Erhan'ın yan yana olması sebebiyle gerginlik yaşayacak.

Editör: Ecehan Acar