Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma isimli uzun soluklu dizi projesinde çok başarılı bir süreç geçirmişti. Kariyer hayatında Yasak Elma isimli dizi ile yeni bir dönem başlatan ünlü isim Yıldız karakteriyle çok sevilmişti. Oyuncunun yaratıcılığı her zaman gündemde olmuş ve Eda Ece tarafından sergilenen doğaçlama sahneler Yasak Elma dizisine damga vurmuştu. Ünlü isim sosyal medyada da çok konuşuldu ve Eda Ece'nin dizinin final yapması sonrasında hangi kararı alacağı merak edildi.

Ünlü isim dizilerinin final yapması sonrasında merak edilenleri yanıtladı ve nasıl bir yol izlediğini ifade etti. Yasak Elma dizisi boyunca çok severek çalıştıklarını belirten ünlü isim oyuncu arkadaşlar ve ekipte herkesin birbirini sevdiğini ve vedanın hüzünlü geçtiğini açıkladı. Ancak bu işi alınlarının akıyla yaptıklarını belirten Eda Ece dikkat çekici açıklamalara imza attı. Ünlü oyuncu depremzedeler hakkında sözleri ile de eleştirilmiş ve son dönemin dikkat çekici oyuncularından biri olmuştu.

Ece depremzedelere yardım ile ilgili yaptığı esprinin eleştirilmesi ve pek hoş karşılanmaması ardından kendisini anlatmak adına çeşitli paylaşımları imza atıyor. Kariyer hayatında yeni bir sürece giriş yapan Eda Ece dizi projesinde çok başarılı işlere imza atmasın sonrasında oyunculuk mesleğini yapmaya devam edeceğini ve işini çok sevdiğini ifade etti. İşini çok sevdiğini fakat 6 sezon boyunca televizyonda olmaları sebebiyle Yıldız karakterinin unutulmasının kolay olmadığını açıkladı.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Bundan sonraki süreç hakkında detaylı bir açıklama yapmaktan kaçınan ünlü oyuncu Yıldız karakterinin unutulması adına yüzünü dinlendireceği yönünde sözler sarf etti. Oyuncu yasak Elma dizisinin yurt dışı satışlarını da hatırlattı ve Türk dizilerinin tüm dünyada satıldığını ifade etti. Türkiye'de olmasa bile Yıldız karakterinin yurt dışına daha çok konuşulacağı mesajını veren Eda Ece yapmış olduğu bu açıklamalarla önemli bilgiler paylaştı.