Kısa bir süre önce Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve ilk bölümleri ile beklentileri karşılamayı başaramayan Duy Beni dizisi final yapabilir. Adeta hayal kırıklığına uğratan ve seyirci kitlesinden yeterli ilgiyi göremeyen Duy Beni dizisi almış olduğu sonuçlar ile gündem oldu. İlk bölümleri ile hüsrana uğratan fakat bu durumu daha sonra yavaş yavaş toparlamaya başlayan proje ilerleyen haftalarda kendi kaderini belirleyecek.

Dizinin ilk haftalarda elde ettiği oranlara göre final yapması gündemde olan bir konuydu fakat daha sonra dizinin sonuçlarını toparladığı öğrenildi. Özellikle yaz dizileri arasında tüm kişiler kategorisinde öne çıkmayı başaran dizi final konusunu rafa kaldırabilecek gücü elde etti. Kötü bir başlangıç yapmasına rağmen bir grup izleyiciyi kendisine çekmeyi başaran Duy Beni dizisi oyuncu kadrosu ile adından söz ettiriyor. Peki Duy Beni dizisi oyuncuları kimdir, Duy Beni dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosunda Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Berk Hakman, Caner Topçu, Burak Can, Helin Kandemir, Murat Daltaban ve Durul Bazan gibi isimler bulunuyor. Oldukça güçlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosu Duy Beni dizisinin öne çıkmasını sağlıyor.

Dizi ilk bölümlerinde beklenen etkiyi yaratamasa da oyuncu kadrosunda yer alan isimler ile kısa süre içerisinde bu durumu toparlamayı başardı. Dizi hikayesi ile de ilgi çekiyor ve senaryo hızlı bir şekilde akıyordu. Duy Beni dizisinin her yeni bölümünde çarpıcı sahneler yer alıyor ve bu durum da izleyici kitlesini diziye çeken bir durum olarak görülüyor.

Duy Beni Dizisi Son Bölüm Özeti! Duy Beni Dizisi Konusu Nedir?

Söz konusu projenin önceki haftanın finalinde sarsıcı görüntüler yayınlanmış ve öğrencilerin çıplaklık üzerinden birbirleri ile yaşadığı çatışma konu edinmişti. Sosyal medyada büyük bir etkileşim yaratan bu sahneler Duy Beni dizisinin izlenme oranlarına da katkı sağlayan yönde olmuştu. Projenin sonraki bölümlerinde sürpriz sahnelerin devam edeceği öğrenildi ve 4 bölüm final sahnesi ile yeniden görüldü. Dizi senaristleri bölüm finallerini çarpıcı ve ciddi bir şekilde bitirerek sonraki bölümleri merak ettiriyor. Bu durum seyirci kitlesinin ilgisini çekerken izlenme oranları da yükseliyor.

Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor

Melisa ile Ekim karakterleri dizinin yeni bölümlerinde çatışmalar yaşamaya devam ediyor ve gerilim Duy Beni dizisinden bir an olsun düşmüyor. İkilinin tartışmaları projeyi etkili bir noktaya taşırken dizinin izlenme oranları da artarak devam ediyor.

Kanat ile Ekim karakterlerinin karşılıklı sahneleri Duy Beni dizisinde ilgi çekerken dizinin müzikleri de çok konuşuldu. Sosyal medyada gündem olan proje çok sayıda yorum aldı ve sonraki bölümü ile merak konusu oldu. Dizinin 5. bölümünün fragmanı da kısa süre içerisinde çok fazla izlendi ve listelerin üst sıralarında yer aldı. Dizinin 5. bölüm fragmanının 9 saat içerisinde ciddi oranda izlendiği ve 1.3 milyon izlenme aldığı dikkat çekici bir gelişme haline geldi.

Sosyal medyada çok büyük bir etkileşim oluşturan Duy Beni dizisi reyting oranlarında da iyi gidiyor. YouTube üzerinden de dizinin fragmanları paylaşılıyor ve proje yayın hayatına devam ediyor. Oyuncu kadrosunun sergilediği performans ve ünlü isimlerin başarısı dizinin ilerleyen bölümlerinde de Duy Beni isimli projenin öne çıkmasını sağlayacak.