Yönetmenliği Serdar Gözelekli tarafından üstlenilen ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dönence dizisinin yapımcılığı ise D Medya tarafından gerçekleşmektedir. İzleyici karşısına çıkmak için gün sayan Dönence isimli dizi projesi henüz yayın hayatına başlamadan merak konusu oldu ve yayınlayacağı yeni bölümleri ile merak edildi. Kısa süre içerisinde yapılan tanıtımları ve projede yer alan oyuncuların açıklanması ardından geniş bir hayran kitlesi elde eden Dönence dizisi merak içerisinde bekleniyor. Peki Dönence dizisi ne zaman ve hangi tarihte başlayacak, ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Sizler için haberimizin devamında çok başarılı oyuncuları kadroda buluşturan Dönence dizisi hakkında detaylı bilgileri ve projenin yayın hayatına başlayacağı tarihi yazdık.

İlk bölümünü 4 Temmuz salı akşamında izleyici karşına çıkaracak olan Dönence isimli dizi projesi tanıtımlarını ise ekranlara taşıdı. Bu sayede seyirci grubunun ilgisini şimdiden çeken dizi projesi özellikle ilk bölümü ile merak konusu oldu. Söz konusu dizide usta oyuncular ile beraber genç yeteneklerde performans sergileyecek. Örneğin Gülce karakterine Ülkü Hilal Çiftçi isimli oyuncu hayat verecek ve genç isim asperger sendromlu birini canlandıracak. Bu karakter için uzun bir süre boyunca çalıştıklarını belirten ünlü Ülkü Hilal Çiftçi başlarda zorlandığını da itiraf etti.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

Hayat vereceği Gülce karakteri hakkında önemli açıklamalarda bulunan ve merak edilenleri yanıtlayan genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ilk kez oyunculuk kariyerinde böyle bir karakteri canlandıracağını anlattı. Hayat vereceği karakterin 17 yaşında olduğunu ve hayatının her genç kız gibi olmasını istediğini söyledi. Fakat özel durumu sebebiyle bunun çok mümkün olmadığını ifade eden oyuncu Gülce'nin ablası Gece’ye özendiğini onun gibi olmak istediğini ve onu çok sevdiğini anlattı.

Oyuncu bu karakter için çalışma yaptığı sırada adaptasyon sürecinin zorlu geçtiğini fakat zorlu geçen bu süreç sonrasında adapte olmayı başardığını ifade etti. Asperger sendromu otizm spektrum bozukluğunun bir çeşidi olarak bilinmektedir.