Denizbank, yeni bir kart kampanyası duyurdu ve 2023 Haziran ayına özel fırsatlar sunacak. Kampanya kapsamında, 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Denizbank kredi kartı başvurusu yapan vatandaşlara 300 TL'ye kadar indirim hediye edilecek. Bu kampanya, Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

Denizbank, kampanya duyurusunda şu ifadelere yer verdi: "Denizbank kredi kartına başvurun, 300 TL'ye varan indirim kazanın! Kredi kartınızla yapacağınız harcamalarınızda 3 ay boyunca 300 TL'ye varan indirim kazanmak için siz de hemen Denizbank kredi kartına başvurabilirsiniz."

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Bu kampanyadan yararlanmak için, MobilDeniz, Denizbank.com, Denizkartım, İnternet Bankacılığı, İletişim Merkezi ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler faydalanabilir. Kampanya, 30 Haziran 2023 tarihine kadar onaylanan ilk bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir.

Kampanya kapsamında, müşterilerin yeni kredi kartlarıyla mayıs, haziran, temmuz aylarında yapacakları internet üzerinden yapılan alışverişlerin yüzde 50'si kadar, ayda en fazla 100 TL olmak üzere 3 ay boyunca toplamda 300 TL indirim kazanma şansı sunulmaktadır. Ancak fiziksel POS işlemleri, nakit avans ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.

Kampanya başvuruları sadece belirtilen kanallar aracılığıyla yapıldığında otomatik olarak kabul edilir. Sanal kart ve ek kart işlemleri de kampanyaya dahil edilir ve indirim asıl karta yansıtılır. Her müşteri yalnızca bir defa kampanyadan yararlanabilir ve 3 ay boyunca toplamda 300 TL indirim kazanabilir. İade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil edilmez.

Denizbank'ın bu kart kampanyasıyla ilgili daha detaylı bilgilere resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz.