Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor

Ünlü oyuncu Demet Özdemir Adım Farah isimli dizi projesi ile başarılı bir sezon geçirmiş ve özel hayatı ile de sıklıkla magazin gündemine konu olmuştu. Kısa bir süreliğine evli kaldığı şarkıcı Oğuzhan Koç'tan boşanan başarılı oyuncu Demet Özdemir kariyer hayatında ise başarıyı yakaladı ve Adım Farah dizisi ile geniş kitlelere hitap etti. Güzel oyuncu katıldığı etkinliklerde kıyafet seçimleri güzelliği ve şıklığı ile adından konuşturdu ve önemli açıklamalara imza attı. Daha önce şampuan reklamlarında da rol alan ünlü isim saçlarına da özel bir önem veriyor ve güçlü görüntüsü ile çok konuşuluyor.

Son olarak Adım Farah dizisiyle adından söz ettiren Demet Özdemir projenin ilk sezonunu çok disiplinli bir şekilde geçirdiklerini söyledi ve 14 bölüm süren ilk sezon ile dikkat çekti. Oyuncu özellikle sosyal medya ortamında Engin Akyürek ile partnerlik performansı ile adından söz ettirmişti. Ünlü isim Farah karakterini canlandırarak önemli başarılara imza atmış ve etkili bir dönüş gerçekleştirmişti. Sosyal medyada Demet Özdemir hayranları ise Adım Farah dizisinin bu sezonda iyi bir hikaye ortaya koyduğunu yazmış ve oyuncunun adının başarılarla anılmasından mutlu olduklarına belirtmişti. Demet Özdemir yine sosyal medya ortamında haftalık yapılan en popüler kadın oyuncular listesinde de zirveyi zorlamaya başlayan oyuncular arasında yer alıyordu.

Dizinin ilk sezonunu değerlendiren ünlü oyuncu Demet Özdemir projenin çok disiplinli ve çok güzel geçtiğini açıklarken bu sezondan çok şey öğrendiğini ifade etti. Her sene bir şeyler öğrendiğini düşünse de bu sene gerçekten yeni bilgiler edindiğini açıklayan ünlü isim kendisini şanslı hissettiğini ve çok iyi olduğunu da belirtti. Yurt dışında da ilgi çeken Adım Farah dizisi güçlü bir sinerji ortaya koyarak yoluna devam ediyor.