15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Kamu Bankası olarak hizmet veren Vakıfbank, kredi alamayanlara internet sitesi üzerinden müjde verdi. Sayfa üzerinden yapılan açıklamada daha önce kredi onayı alamayan vatandaşlara banka üzerinden 20 bin TL tutarında nakit ödeme yapılacak. Vakıfbank tarafından başlatılan kampanya ile ilgili detaylar ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

Vakıfbank tarafından verilen ihtiyaç kredisine katılım sağlamak için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, daha önce bankalardan kredi onayı almamış iseler veya problem yaşamışlar ise kredi notları düşük olsa bile kredi desteğinden faydalanabilecek. 

Kredi kampanyaları ile ilgili olarak birçok banka ciddi manada kampanya düzenleyerek rekabet halindedirler. Kamu bankası olan Vakıfbank 20 bin TL tutarlı kredi için düşük faiz oranlarını uygulayacak. Bu oranlar üzerinden işlem yapacak.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Detayları 

Düşük faiz oranlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar, ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde Vakıfbank üzerinden başvurularını yapabilirler. Başvuru sahibi her hangi bir işyerinde çalışması durumunda, 6 aylık sigorta primlerinin ödenmesi yeterli bulunacak. Kredi notu düşük olsa bile 20 bin TL tutarında ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek. Nakit ihtiyaç durumunda Vakıfbank vatandaşlara kısa süre içinde kredi verecek. Onaylanmış olan kredi tutarı ise hesaplara aktarılabilecek.

Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, bankanın resmi internet sitesine girerek 20 bin TL tutarlı kredi için ihtiyaç kredisi başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmaları gerekir. Bunun yanı sıra en yakın banka şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilir. Vakıfbank daha önce herhangi bir bankadan kredi kullanamamış vatandaşlara, düzenlemiş olduğu kampanya ile başvuru imkânı sunuyor. 

Vakıfbank tarafından uygulamaya koyulan acil ihtiyaç kredisi için katılım sağlamak isteyenler, başvuru işlemlerini gerçekleştirerek bu imkândan faydalanabilirler. Başvuru sahibi emekli ise emekli maaşını banka üzerinden almaları gerekir. Farklı bankalardan maaş alan vatandaşlar, emekli maaşlarını bu banka üzerine transfer etmeleri durumunda başvurularını yapabilecek. Bu şartı sağlayan vatandaşlar başvurularını değişik yöntemler ile yaparak 20 bin TL lik kredi kampanyasına katılabilirler.