Çöp Adam dizisi Star TV ekranlarında çarşamba akşamlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor ve yeni bölümleri yayınlanıyor. Genç oyuncu Elçin Sangu Peri karakterine hayat vererek performans sergiliyor ve dikkat çekiyor. Partneri Engin Altan Düzyatan ise Tamer karakteri ile Çöp Adam isimli proje ile hayranlarının dikkatini çekiyor. Bugüne kadar 19 bölümü ile hayranları ile buluşan dizi son haftalarda reyting oranlarında geri planda kaldı. Ortalamanın biraz altında sonuçları alan Çöp Adam dizisi yine de yayın hayatına devam ediyor. Reyting oranlarına bakıldığı zaman çok iyi oranlar elde edemese bile dizi hala ayakta kalmayı başarıyor.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Dizi hikayesinde projenin başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu beğeni topluyor ve iki ünlü oyuncunun uyumu ilgi çekiyor. İki ünlü isim açısından da söz konusu projesi büyük bir şans olarak değerlendiriliyor. Çöp Adam isimli proje diğer televizyon dizilerinden daha farklı olarak ekranlarda yeni bölümlerini yayınlanıyor. Klasik olarak bilinen konuların dışına çıkan Çöp Adam dizisi heyecanlı olayları sahneliyor. Bu şekilde oyuncular da farklı yönlerini ekranlara yansıtabiliyor ve seyirci grubundan farklı yorumlar alınabiliyor.

Genel olarak televizyon ekranlarına bakıldığı zaman psikolojik süreçlerin bir insana neler yapabileceğini gösteren işler nadir olarak yayınlanıyor. Çöp Adam isimli televizyon dizisi projesi bu sebeple kıymetli bir örnek olarak adından söz ettiriyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu gibi iki başarılı oyuncu farklı duyguları ortaya çıkarma ve yansıtma konusunda çok başarılı bir süreç geçiriyor. İki ünlü isim Çöp Adam dizisinde kendi yeteneklerini tazeliyor ve dizi hayranları hikaye noktasında büyüleniyor.

Pek çok dizi silah kavga ve çatışmaların gölgesinde ekranlarda yer alırken Çöp Adam ise psikolojik durumlar ile ekranlarda bulunuyor. Tamer ve Peri karakterleri de değişimler yaşayarak Çöp Adam dizisinde öne çıkıyor ve psikolojik detaylar izleyici ile buluşuyor.

Editör: Ecehan Acar