Yeşil Deniz isimli başarılı televizyon dizisi projesi 2014 ile 2016 seneler arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanarak seyirci grubu ile buluşmuş ve yüksek reyting oranları alarak haftalar boyunca yayın hayatına devam etmişti. Toplamda 75 dizi bölümünü seyirci ile buluşturan Yeşil Deniz isimli televizyon dizisi projesi 2 sezon boyunca ekran hayatına devam etmeyi başarmıştı. Yeşil Deniz dizisinin hikayesi pek çok oyuncunun ünlü olmasını vesile olmuş ve çok özel bir hikayeyi ekranlara taşımıştı. Dizinin senaryosuna göre hikaye 1990'lı senelerde şirin bir Ege kasabasını anlatıyordu.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

Genç oyuncu Cemre Baysel ise Yeşil Deniz dizisinin ekibinde yer alıyor ve bu dizi ile ilk defa sete çıkma fırsatı elde ediyordu. Ünlü oyuncu 2014 senesinde Yeşil Deniz isimli yapımı ile ilk defa sete adım atmış fakat o dönemlerde hayat verdiği karakterin kendisine bir meslek kazandıracağını düşünmemişti. Bu dizi sayesinde ünlü oyuncu Cemre Baysel aradan geçen 7 senede çok büyük bir mesafe katetti ve şimdi ise geniş bir izleyici grubuna hitap ediyor. Oyuncu Yeşil Deniz dizisinin ekranlarda yayınlandığı dönemde henüz ergenlik çağındaydı ve çok gençti. Bir röportajında ünlü oyuncu Cemre Baysel, bu konu hakkında önemli açıklamalarda bulunmuş ve dikkatleri üzerinde toplamıştı. Yeşil Deniz dizisinde rol aldığı zaman başarılı oyuncu Cemre Baysal sette çok heyecanlandığını ifade etmiş ve hatta konuşamadığını da dile getirmişti. Dizideki saçının halini de hiç unutamadığını belirten ünlü oyuncu saçını çok kötü yapmaları sebebiyle çok ağladığını ve öyle bir gün geçirdiğini ifade etmişti.

Seyirci grubu ile paylaştığı bu anısı ile ilgili duygularını ifade eden ünlü oyuncu Yeşil Deniz isimli televizyon dizisi projesinin ilk set gününde saçının çok kötü yapılması sebebiyle uzun bir süre boyunca ağladığını ve ilk set gününün çok iyi geçmediğini ifade etmişti. Genç oyuncu yönetmen ile ilk tanıştığı zaman utandığını da belirtmiş ve çekingenliği sebebiyle bir ara diziden ayrılma durumunun yaşandığını söylemişti. Daha sonra sergilemiş olduğu azim sebebiyle Yeşil Deniz dizisinin setinde yer almayı hak ettiğini ifade eden ünlü oyuncu Cemre Baysel, o zamandan bu yana çok sayıda projede yer aldı ve güçlü bir şekilde oyunculuk performansı sergiledi. Rol aldığı diziler ile önemli deneyimler elde eden ünlü oyuncu için Yeşil Deniz isimli dizi projesi çok önemli bir yerde bulunuyor. Yeşil Deniz dizisi genç oyuncu Cemre Baysel'in oyunculuk kariyerinde çok önemli bir proje. Bunun yanı sıra oyuncunun hayranları bu dizi projesinin tekrardan çekilecek olmasının açıklanması ile büyük bir heyecan yaşadı ve konu hakkında detaylar merak konusu oldu.

Söz konusu dizi projesinin yeni sezonunda seyirci grubu Cemre Baysel'in dizide tekrardan rol alıp almayacağını merak etti ve konu hakkında çeşitli araştırmalar yapıldı. Titiz bir çalışma Yeşil Deniz ekibinin yeni sezonunun oluşturulması için yapılıyor ve neler yaşanacağı merak ediliyor. Yeşil Deniz isimli televizyon dizisi projesinin yeni sezonunun çekilmesi ve ünlü oyuncu Cemre Baysel hakkında gelişmeleri size sonraki haberlerimizde aktarmaya devam edeceğiz.