Ziraat Bankası, yeni yapmış olduğu kredi kampanyası duyurusunda, cebinde bankamatik kartı ve kredi kartı kullanan vatandaşlara 10.000 TL'ye kadar ödeme yapacağını resmi olarak duyurdu. Cep telefonunuz üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek, işlemlerinizi yapabileceğiniz, nakit kredi kampanyasına katılacak olan vatandaşların şartlara uygun olması durumunda, Ziraat Bankası üzerinden 1.54 faiz oranlarından yararlanarak kredi alacağını söylemek isteriz. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların banka hesapları olması durumunda internet bankacılığı uygulamasını kullanarak işlemlerini kolay bir şekilde yapabilecektir. 

Ziraat Bankası kredi başvurusu ....

Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden sizlerde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, bankanın kredi şartlarına uygun olmanız gerekiyor. 18 yaşından büyük olmanız durumunda ve kredi kullanmak isteyen vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması durumunda banka, kişilerin kimlik numaraları üzerinden yapacakları, sorgulamalar ile birlikte işlemlerine kolay birşekilde yapmaktadır. Tc Kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulamada, sizlerde kredi almak istiyorsanız başvurunuzu hemen internet bankacılığı veya internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilir, banka kredi puanı 1100 ve üzerinde olan vatandaşlarımız hemen onay alabilirsiniz. 

Emekli olan vatandaşlar içinde başlatılan bu kredi kampanyasında banka hesabı olan emekliler, şubelere gitmeden işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmektedirler. Emekli maaş hesabınız üzerinden internet bankacılığı şifresi olarak sizlerde kredi başvurusunda bulunabilecek ve onaylanan tutarı, hemen aynı gün içinde hesabınıza şubelere gitmeden yine internet bankacılığı üzerinden gönderebileceksiniz.

Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar ise banka üzerinden kredi kullanmak istiyorlarsa banka şubelerine gitmeden işlemlerini hemen yapabilmektedir. Sigortalı olarak çalışıyorsanız ve son işyerinizde 6 aydır sigorta geçmişinize yatıyorsa banka şubeleri sizlere kredi imkanı sağlayacak ve ayrıca yüksek limitli kredi imkanından faydalanarak diğer bankadaki olan borçlarımızı da kapatma kredisi kullanabileceksiniz.

ziraat-bankasi-2-12

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusunu şubeler üzerinden yapmak isteyen vatandaşlar, en yakın banka şubesine giderek, kimlikleri ve gelir, belgeleriyle birlikte bankanın ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilir ve kredi başvurusunda bulunabilirler. Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirerek, kredi kullanmak isteyen vatandaşlar ağacın ihtiyaçları olması durumunda, ayrıca bankanın mobil uygulaması üzerinden de kredi imkanından faydalanabiliyor.