Başarılı ve güzel oyuncu Canan Ergüder, Aile isimli yeni dizi projesinde Leyla isimli karaktere hayat vererek seyirci karşısına çıkıyor. Çok farklı bir kadın karakter ile yeniden televizyon ekranlarına dönüş yapan ünlü oyuncu seçimi ile hayranlarını çok mutlu etti. Ünlü isim Menajerimi Ara isimli televizyon dizisi projesinde rol aldığı sırada kanser hastalığına yakalandığını öğrenmiş ve bu sebeple projeden ayrılarak tedavi sürecine odaklanmıştı. Tedavi gören oyuncu bir süre sonra tekrardan kamera karşısına geçti ve hayranları ile buluştu.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Ünlü oyuncu Canan Ergüder Show TV dizisi olan Aile isimli projede yeni sezonda yeteneklerini ortaya koyuyor ve başarılı bir performans sergiliyor. Ünlü isim dizi setinde de ekip arkadaşları ile çok iyi bir ortam oluşturduklarını söyledi ve merak edilenleri yanıtladı. Aile dizisinde son derece profesyonel ve çok iyi bir ekip ile çalışmakta olduğunu belirten Canan Ergüder dikkat çekti. Müthiş ve çok iyi olduğuna açıklayan ünlü oyuncu herkesin enerjisi ve kimyasının birbirine çok tuttuğunu ifade etti. Dizinin başarısının altında da ekibin kimyasının ve enerjisinin birbiriyle uyumlu olmasının yaptığını açıklayan Canan Ergüder merak edilenleri anlattı.

Çok beğenilen aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ikilisi ile ilk defa bir projede bulunduğunu anlatan ünlü oyuncu Nejat İşler’in ise çocukluk arkadaşı olduğunu söyledi. Canan Ergüder yengeç burcu olduğunu ve rol arkadaşı Serenay Sarıkaya'nın da kendisi ile aynı burçtan olduğunu anlattı ve yengeç burcu insanlarının hep iyi insanları olduğunu söyledi. Rol arkadaşını çok yetenekli bulduğunu ve onu her zaman takdir ettiğini belirten ünlü isim Aile dizisi hakkında yapmış olduğu açıklamalar ile adından söz ettirdi. Kanser tedavisi görmesi ardından televizyon ekranlarına dönüş yapan ünlü oyuncu Show TV ekranlarında dizi izleyicileri ile buluşuyor.

Editör: Ecehan Acar