Emekli olan kişiler için yüksek limitli ihtiyaç kredileri kampanyaları son zamanlarda oldukça önemli olmaktadır. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler bankaların kampanyaları ne katılarak emekli maaşlarında o bankalara taşıyıp hızlı bir şekilde kredi onayı alabilmektedirler. Burgan bank yapmış olduğu bu kampanya ile birlikte 250 bin TL'ye kadar emekli kredisi vereceğini açıkladı. Burgan bank emekli kredisi ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar belirli şartlar dahilinde hemen anında kredi kullanabilecek. 

Burgan bank üzerinden 250.000 TL emekli kredisi kullanmak istiyorsanız en yakın Burgan bank şubesine giderek emekli maaşınızı bu bankaya taşımanız karşılığında ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Burgan bank ayrıca vermiş olduğu emekli kredilerinde diğer bankadaki olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarını da kapatmak istiyorsanız bu borçları da kapatarak tek bir yere ödeme kolaylığı sağlayabilir. Burgan bank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan emekliler maaş taşıma işlemleri sonrasında kredi kullanabilir.

Size en yakın Burgan bank şubesine giderek maaşınızı bu bankaya taşıdığımızı ve kredi kullanmak istediğinizi söylerseniz emekli kredi başvuru formunu doldurduktan sonra kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Burgan bank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler emekli olmaları durumunda emekli maaşları üzerinden kredi alacakları için maaşlarının belirli katına kadar onay alacak. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

kredi-haberlerim-213132-10

Burgan bank üzerinden emekli maaşı taşıma işlemleri yapıyorsanız maaşımızı aldıktan sonra bu banka üzerinden ayrıca diğer emekli kampanyalarından da faydalanabilirsiniz. Burgan bank emekli olan vatandaşlara 2.000 TL'ye kadar emekli promosyonu verirken ayrıca emekli maaşı üzerinden kredi kullanmış olan vatandaşlara 5000 TL'ye kadar artır nakit avans kampanyası da yapıyor. 

Burgan bank emekli olan kişileri ayrıca kredi kartı ve borç kapatma kredisi kampanyası da yapmaktadır. Burgan bank üzerinden sadece ihtiyaç kredisi için değil konut kredisi taşıt kredisi ve ipotekli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler de yüksek limitli kredi alabilir ve Kredi notu düşük olsa bile emekli olması durumunda kredi kullanabilir. Detayları öğrenmek istiyorsanız banka şubelerine gidebilir veya güncel faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız da bankanın resmi internet sitesine girerek buradan işlem yapabilirsiniz.