İş Bankası PTT ve TEB Bankası borcu olan kişiler için borç kapatma kredisi vereceğini açıkladı. İş Bankası PTT ve TEB Bankası üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar belirli şartlar dahilinde 100.000 TL'ye kadar tüm Banka borçlarını kapatacak bir yeni kredi kampanyası ile işlem yapıyor. İş bankası'nın başlatmış olduğu bu kampanya sonrasında TEB Bankası ve PTT üzerinden de borç kapatma kredisi alınacaktır. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

İş Bankası PTT ve TEB Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme toplamda ise 36 ay vadeye kadar 100.000 TL borç kapatma kredisi başvurusu yapabilir ve tüm bankadaki olan bireysel kredi ve kredi kartı borçlarını kapatabilir.

İş Bankası

İş Bankası 100 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusu için banka şubeleri üzerinden vatandaşlarına destek imkanı sağlıyor. İş Bankası şubelerine giderken kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte başvuru yapabilir tüm banka borçlarımızı hesaplayarak 36 ay vadeye kadar İş Bankası üzerinden kredi kullanabilirsiniz. Emekli olan kişilerin emekli maaşı Bu banka üzerinden olması şartı ile kredi onayı verilmektedir. 

PTT

PTT üzerinden borç kapatma kredisi kullanacak olan kişilerin sadece emekli olması gerekiyor. Emekli maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız veya emekli maaşınızı PTT'ye taşıyorsanız 80 bin TL'ye kadar banka üzerinden borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. PTT borç kapatma kredisi için emekli olan vatandaşlar sadece PTT şubelerine giderek kimlikleri ile birlikte başvuru yapabilir. 

kredil2-14

TEB Bankası üzerinden borç kapatma kredisi kampanyası

TEB Bankası üzerinden borç kapatma kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi için en yakın TEB Bankası şubesine giderek Kredi başvurusunda bulunabilir. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız TEB Bankası şubelerine giderek hem ihtiyaç hem de borç kapatma Kredisi olarak 36 ay vadeli 100 bin TL kredi kullanabilirsiniz. TEB Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız belirli şartlar dahilinde hızlı bir şekilde Kredi alabiliyorsunuz. Bankaların güncel faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız resmi internet sitelerine gelebilir veya banka şubelerine gidebilirsiniz.