Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olarak öne çıkmakta olan Yalı Çapkını isimli proje beğenilerek izleniyor. Yalı Çapkını dizisinin reyting oranları bu sezonda patlamış ve dizi ilk sıralara yükselmişti. Kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen Yalı Çapkını isimli dizi bazı noktalarda ise senaryo hakkında eleştiri oklarının hedefi olabiliyor. Özellikle Buçe Buse Kahraman tarafından hayat verilen Pelin karakteri dizinin hikayesinin en çok eleştirilen oyunculardan biri olarak adından söz ettiriyor. Fakat bu noktada oyuncunun mesleğini ne kadar inandırıcı bir şekilde yaptığı da gözler önüne serilen bir gerçek.

Pelin karakteri Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in sevgilisi olarak dikkat çekiyor ve ona duyduğu saplantılı aşk ile adından söz ettiriyor. Ferit'in Seyran ile evlenmesi Pelin'i metres konumuna düşürmüş ve izleyici grubu Pelin'i sevmemişti. Ferit ile Seyran dizi hayranları tarafından çok sevilse de Ferit ile Pelin çifti ise desteklenmiyordu. Dizi senaristleri hikayede Pelin'in öne çıkartılması sebebiyle rahatsızlık duymaya başlamıştı. Hatta bazı zamanlarda sosyal medyada ünlü oyuncuya hakaret içeren yorumlar bile yapılıyordu. Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman Pelin karakteri sebebiyle linç ediliyordu.

İzleyici kitlesi arasında Pelin karakterine sinirlenip daha sonra oyuncuya hakaret eden kişilerin nasıl bir ruh hali içerisinde bulunduğu ise henüz bilinmiyor. Oyuncu yaşanan olaylardan sonra sosyal medyada kendisine yazılan tepkiler ile boğuşuyor ve kendisini anlatmaya çalışıyor. Son röportajında hayat verdiği karaktere yönelik eleştiriler hakkında konuşan oyuncu adından söz ettirdi. Ünlü isim hiç kimsenin tek yönlü olmadığını ve Pelin ile benzer yönlerinin olduğunu da anlattı. Pelin'in gözü kara bir karakter olduğunu söyleyen ünlü oyuncu aslında kendi içinde samimi bir kız olduğunu da ifade etti. Pelin'in Ferit'i takıntı haline getirmiş durumda olduğunu açıklayan ünlü oyuncu küçüklüğünden beri onunla olduğunu ve her yönüyle onu kabul ettiğini belirtti.