Terzi isimli Netflix dizisinde Şifanur Gül ile Çağatay Ulusoy başrollerde performans sergiliyor. Berrak Tüzünataç da dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden biri olarak hayranları karşısına çıkıyor. Ünlü isim bir süredir televizyon dizilerinde yer almayı tercih etmemiş ve yoğun çalışma ortamına girmek istememişti. Bunun yerine dijital projeleri tercih eden ve bu şekilde sevenleri karşısına çıkan başarılı isim 2005 senesinden bu yana setlerde rol alarak performans sergiliyor. Elveda Rumeli dizisi özellikle Berrak Tüzünataç için çok önemli olmuş ve oyuncu Vahide karakterine hayat vererek adını geniş kitlelere duyurmuştu.

Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü! Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü!

Elveda Rumeli gibi pek çok dizi projesinde rol alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç Son, Muhteşem Yüzyıl, Ezel, Dip, Filinta, Kurşun ve Fi gibi yapımlarda da adından söz ettiren bir isim olmuştu. Netflix dizisi olan Tersi isimli proje ise oyuncunun son tercihi oldu ve ünlü isim o dizi ile ilgileri üzerinde topladı. Terzi dizisi ilk sezonu 2 Mayıs tarihinde yayınlamış ve seyirci grubundan ilgi gören bir yapım olmuştu. Terzi dizisi ile ilgili olarak Netflix tarafından yapılan duyuruda ise 28 Temmuz tarihinde projenin 2. sezonunun başlayacağı bilgisine ulaşılmıştı. Geçtiğimiz sene dizinin çekimleri toplam 3 sezon olarak yapılmış ve oyuncu kadrosu da beğeni toplamıştı.

Berrak Tüzünataç Terzi dizisi ile beraber aradan geçen uzun bir süreç sonrasında tekrardan dizi setlerine dönüş yaptı ve önemli açıklamalarda bulundu. Temmuz ayının sonunda projenin seyirci grubu karşısına çıkacağını açıklayan Berrak Tüzünataç sezonu çektiklerini de duyurdu. İkinci sezonun ilk bölümü itibarıyla Terzi dizisine dahil olduğunu belirten ünlü oyuncu heyecanlı beklediğini söyledi. Hayat verdiği karakterin sıra dışı olduğunu ve kendisini heyecanlandıran tuhaflıkta olduğunu açıklayan ünlü isim yapmış olduğu açıklamalar ile ilgi çekti.