Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Oldukça uzun bir süredir ailesiyle beraber vakit geçirmek adına dizi projelerinde yer almayı tercih eden ünlü oyuncu Bergüzar Korel bu defa güzel haberle adından söz ettirdi. Ünlü isim tam olarak 2018 senesinde Vatanım Sensin isimli proje ile ekranlarda performans sergilemişti. Daha sonra sinema filmlerinde yer alan ünlü oyuncu dizi tekliflerini kabul etmeye ise yanaşmadı. Sizler için haberimizin devamında güzel oyuncu Bergüzar Korel'in yeni dizisi olan Kanlı Yayın isimli proje hakkında detayları ve merak edilenleri yazdık. Peki Kanlı Yayın dizisi oyuncuları kimdir, hangi isimler rol almaktadır?

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in tekrardan dizi setlerine dönmesini sağlayacak olan dijital dizi Kanlı Yayın öncelikle 2021 yılında konuşuluyordu. Dizi için tüm hazırlıklar tamamlanma noktasına gelmişti fakat Bergüzar Korel kızı Leyla'ya hamile olması sebebiyle dizi ertelenmiş.

Doktor tavsiyesi sebebiyle 2021 senesinde dizi setlerine çıkmak istemeyen ünlü oyuncu Bergüzar Korel bu nedenle setlerden bir süre daha uzak kalmıştı. OGM Pictures tarafından yapımı üstlenilen proje ise Bergüzar Korel dışında hiçbir oyuncuyu dizide istemiyor ve bu yüzden projeyi bekletiyor.

Bergüzar Korel'in 2018 yılından bu yana dizi setlerinde görünmemesi ardından dönüş kararı alması ise projeyi öne çıkaran bir etken oldu. Bu iş oyuncunun tekrardan setlere dönme kararı için etkili olarak adından söz ettirdi. Toplamda 8 bölümden oluşacak olan dizi Amazon Prime video platformu için çekilecek.

Oldukça uzun bir süredir ekranlarda çeşitli cinayet davalarını gündeme getiren ve çözmek için emek sarf eden televizyon programcısı Müge Anlı'nın çabaları önemli bir alan açılmasını sağlamıştı. Bugüne kadar kamuoyundan büyük bir karşılık bulan ve ekranlarda cinayet davalarının çözümü için ortaya konulan bu program formatının Kanlı Yayın dizisinde yansıtılacağı öğrenildi.