Deprem sonrası talep patladı! Bedavadan biraz ucuza prefabrik ev! Devletten 1+1-2+1 3+1 prefabrik ev müjdesi geldi! Devlet desteği vatandaşlara birçok alanda sunulmaya devam ederken yeni bir alanda daha devlet desteği yapılacağı açıklandı. Ev sahibi olmak isteyen ama bunun için yeterli parası olmayan kişiler için uygun fiyatlı ev sahibi olma müjdesi verildi. Prefabrik ev almak isteyenler için devlet desteği verileceğinin duyurulmasının ardından birçok kişinin bu konuda araştırma yapmaya başladığı ifade ediliyor. 

Bedava Prefabrik Ev Desteği

Prefabrik ev fiyatları geniş fiyat seçenekleri arsında satışa sunuluyor. Bu seçenekler incelendiğinde çok lüks evlerin 1 Milyon TL'yi bile geçebildiği görülüyor. Bunun yanında uygun fiyat seçenekleri arasında yer alan prefabrik evler de bulunuyor. İhtiyaç durumu iyi olmayan ailelere bu ev seçenekleri sunuluyor. 1+1-2+1 3+1 prefabrik ev seçenekleri çok uygun fiyata yapılabiliyor.

İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret

Bu prefabrik evi devlet desteği ile yaptırmak isteyenler herhangi bir ödeme yapmadan bu evlere sahip olabiliyorlar. Devletten aldıkları desteği prefabrik ev için harcayanlar tamamen bedava olacak şekilde bu evi yaptırabiliyorlar. 

Prefabrik ev yardımı vatandaşlara geri ödemesiz olarak sağlanacak. Bakanlıklara yapılacak olan başvurularda devlet doğrultusundan ideal görülmesi halinde vatandaşlara 150 bin lira prefabrik ev desteği verilecek. Bu destekler de geri ödeme koşulu aranmadan vatandaşlara hibe edilecek.

Prefabrik ev alan vatandaşlar bu süreçte 150 bin lira destek ödemesi alarak evlerini tamamlayabilecek.

haber24.com özel haber