Bankalarda önemli gelişmelerin yaşandığı şu günlerde promosyon anlaşmalarının ardından gündemde de düşük faiz oranları ile kredi kullandırma bulunuyor. İnternet üzerinden faiz oranlarının 0,49 gibi düşük oranlara düştüğünü duyan vatandaşlar banka şubelerine akın etti. Taşıt kredisi bekleyenler konut kredisi bekleyenler ve uzun zamandan beri ihtiyaç kredisi düşük faiz oranı bekleyen müşteriler u faizleri kaçırmak istemediler.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Son dönemlerde ekonomik krizin baş göstermesinden sonra bütün vatandaşlarda neredeyse acil olarak nakit kredi ihtiyaçları oluşmaktaydı. Düşük faiz imkânlarından faydalanmak için bu haberi duyan vatandaşlar bankaların yolunu tuttu.

 Faiz Depremi Ardı Arkasına Yaşanıyor

 Son zamanlarda 0 49 faiz oranı çok düşük bir oran olmakla birlikte bu orandan kredi veren bankalara müşteriler Akın Akın Kredi çekmek için başvuru yapıyor. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bu haberde uzun zamandan beri taşıt almak isteyenler Yeni bir ev almak isteyenler ya da ihtiyaç kredisinin yolunu gözleyenler kredi başvurusunda bulunmak için sabırsızlandı. Özellikle çok düşük faiz oranları ile kredi veren bankalara yönelen kişiler istedikleri miktarlarda düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredilerini anında alabiliyorlar.

Özellikle milyonlarca borçlu olan kişinin beklemiş olduğu ve tercih etmiş olduğu kamu bankalarından biri olan Vakıfbank bu konuda vatandaşlara çok düşük faiz oranı ile kredi vereceğini açıkladı. Sadece 0.49 faiz oranları ile sunulacak olan birçok alandaki krediler neticesi ile vatandaşlar ekonomik anlamda rahatlığa kavuşacak. Kendine yeni bir araç almak isteyen ev almak isteyen ya da herhangi bir şekilde ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bunun için çeşitli kredilere başvurarak onayın gelmesinin ardından çok düşük faiz oranı ile krediyi kullanabilecekler.

Vakıfbank düşük oranlı vermiş olduğu bu krediyi 12 ay vadeli olarak taraflara iletiyor. Toplamda 10.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için Vakıfbank’ın yapmış olduğu bu kampanyadan faydalanmak için başvuru yapılmaktadır. Üstelik şubeye gerek kalmadan online olarak da başvuru yapabilmek mümkün hale geliyor.