ATV ekranlarının başarılı projelerinden biri olan Ateş Kuşları isimli televizyon dizisi projesi Cuma akşamlarında sevenleri ve hayranları karşısına çıkıyordu. Hande Soral, İlayda Alişan Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan gibi birbirinden başarılı isimlerin başrollerde yer aldığı dizi etkili bir hikaye ile ekranlarda yer alıyordu. Projenin oyuncuları da sokak çocuklarının hikayesinden etkilenmiş ve bu diziyi tercih etmişti. Diğer taraftan günümüz dünyası ile ilgili de büyük bir farkındalık yaratan bizi problem olan bu duruma yönelik önemli açılımlar sağlamıştır.

Genç oyuncu İlayda Alişan dizi projesinde Gülayşe karakterine hayat vermiş ve dizide dram performansı ile bir kez daha dikkatleri üzerinde toplamıştı. Dizi ilk sezonda iyi reytingler almış ve 2. sezonda da yayın hayatına devam edeceğini açıklamıştı. Bu durum seyirci grubunu memnun eden bir gelişme oldu ve Ateş Kuşları dizisinin 2. sezonunda yaşanacak olay gelişmeler araştırıldı.

Yeni sezonda ünlü bir oyuncunun da hikaye dahil olacağı bilgisine ulaşıldı ve bu durumun dizi projesine heyecan katacağı yönünde beklentiler oluştu. Ali Önsöz isimli ünlü isim yeni sezonda dizinin kadrosuna katılacak ve izleyici ile buluşacak. Kara isimli karaktere hayat verecek olan başarılı oyuncu Ali Önsöz Ateş Kuşları dizisinin hikayesine farklı bir heyecan katarak ekranlarda yer alacak. Ateş Kuşları dizisinde Kara karakterine hayat vererek 16 Haziran Cuma günü itibariyle hikaye dahil olacak olan ünlü isim hikayeye hızlı bir giriş yaparak adından söz ettirecek. Fakat karaktere dair asıl sürpriz üzerine ise yeni sezonda ortaya çıkacağı düşünülüyor.

ATV'den üzen haber! Ateş Kuşları final yapıyor ATV'den üzen haber! Ateş Kuşları final yapıyor

Bir süredir hikayede merak içerisinde beklenen Kara karakterinin gizemi Ateş Kuşları dizisinde yavaş yavaş çözülecek ve gelecek sezonda bu karakterin hikayeye karşı etkisi detaylı bir şekilde görülecek.