Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

Aslan burcu ve yükselen aslanlar 5 Mayıs 2023 tarihinde çeşitli anlaşmazlıkları çözmeye çalışabilir. Burç sahiplerinin iş hayatları ve yakın çevreleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar aslan burçlarını da ilgilendirecektir. Var olan problemleri çözmek onlara düşebilir ve karışık bir gün yaşanabilir. Yeni günde adaletsizlik ve paylaşılamayan pek çok şey onlar için söz konusu olacaktır. En çok sesi çıkan kişiye suçu yüklemek çoğu zaman kolay olmaktadır. Fakat bu durum problemi gerçekten sebep olan kişiye her zaman işaret etmemektedir. Aslan burçlarının ve yükselen aslanların huzuru korumak ve herkesi sakinleştirmek için verdikleri bir taviz kendilerine uymamaktadır. Onlar daha büyük problemin ne olduğunu belirlemeli ve buna göre davranmalıdır. Bu durum üstü kapatılacak bir mesele de değildir. Onlar kendi hayatlarına dönüş yaptığı zaman yakın ilişkilerinde de bir güç mücadelesi ile karşılaşabileceklerdir. Aslan burçlarının yaşamlarında oldukça önemli olan biri onlardan biri istekte de bulunabilir. Haksız buldukları bir talepte bulunacak olan bu insan karşısında aslanlar da zor bir durumda kalacaktır.

Başak burcu ve yükselen başaklar 5 Mayıs 2023 tarihinde mükemmelliğe karşı olan takıntılarının artış gösterdiğini görecektir. Bu durum onların yakın zamanda olan hedeflerini doğru yeterince iyi bir şekilde ilerlemelerini de engellemektedir. Onlar daha fazla araştırma yapmak yerine daha önce aynı yollardan geçmiş biriyle görüşebilir. O kişilerin tecrübelerini dinlemek burç sahiplerinin sıkışıp kaldıkları tüm zihinsel döngülerden de kurtulmalarına fayda sağlayacaktır. Başaklar ve yükselen başaklar bugüne kadar yaptıkları araştırmalar ile sonuca varamamıştır ve var olan pek çok seçenek onları şaşkına çevirmiştir. Fakat asıl fark edilmesi gereken konu da bu olmaktadır. Başak burçları için tatmin edici bir sonuca ulaşmanın tek bir yolu değil pek çok yolu olabilir. Sonuçları düşünerek hareket etmek ise yapılacak en iyi şeydir.

Editör: Ecehan Acar