Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar hikâyesi ile tüm seyircileri mest etmeyi başarmıştı. Şimdilerde ise dizi hayranları 17. yeni sezonun ne zaman başlayacağına dair araştırmalar yapmaya devam ediyor. Bu konuda ortaya atılan bir iddiaya göre ise Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunun çok yakın bir zamanda Kanal D ekranlarında yayınlanacağı belirtiliyor. Bu iddia ise dizinin fanları arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Kanal D ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi çok yakın bir zamanda Kanal D ekranlarında start alacak.

Arka Sokaklar Dizisi İle İlgili Şok Gelişme Yakında Başlıyor

Kanal D ekranlarının en beğenilen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar yayınlandığı dönemden bugüne ilgi ve beğeni ile takip ediliyor. Seyircilerden tam not almayı başaran Arka Sokaklar dizisi ile ilgili çok sıcak bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Yaşanan flaş ve yeni gelişme ile birlikte Arka Sokaklar dizisinin 17. Sezonunun önümüzdeki günlerde Kanal D ekranlarında yayında olacağı belirtiliyor. Dizinin hayranları ise bu haber karşısında dizinin yeni yayın tarihini merak ve heyecan içerisinde bekliyorlar. Zafer Ergin İlker İnanoğlu gibi çok sayıda ünlü oyuncunun rol aldığı Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleri ile yine reytinglerde tavan yapmaya hazırlanacak.

Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü! Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü!

Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak Müjdeli Haber Verildi

Oldukça güçlü isimlerin bir araya geldiği Arka Sokaklar dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak konusunda yepyeni bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Yaşanan sıcak gelişmede 17. yeni sezonun çok kısa bir zaman sonra Kanal D ekranlarında başlayacağı belirtiliyor. Gerek hikâyesi gerekse de oyuncu kadrosu ile de reytinglerde büyük bir çıkış yakalayan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili yaşanan bu sıcak gelişme dizi basınında da yer almayı başardı. Şimdilerde ise gözler tam yayınlanacak olan tarihe çevrildi. Arka Sokaklar dizisi hayranları dört gözle dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını bekliyorlar. Kısa bir süre sonra dizi yeniden başlıyor.