Arayış dizisi Disney Plus platformunda yayınlanıyor ve oyuncu kadrosu ile ilgi çekiyor. Mehmet Günsür ve Aslı Enver'in başrolde yer aldığı dizi projesinde Aslı Enver lansmana hamile halleriyle katıldı ve çok sempatik görüntüler ortaya çıktı. Bu halleriyle pek çok hayranının aklında kalan ünlü oyuncu dizide Nisan isimli karaktere hayat veriyordu. Pek çok izleyici Aslı Enver'in dizi projesinde Nisan karakteriyle ortaya koyduğu gerçeklik ardından kendisini dizide aradı ve bu karakter ile ortak özellikler ortaya çıktı.

Söz konusu dizi projesinde Nisan karakteri gizemli bir adam olan Tufan'ın peşinden bilinmezliklere doğru yol almış ve seyirci grubunu kendi hayatlarını sorgulamaya iten bir yanı olduğunu gözler önüne sermişti. Arayış dizisi yönetmen Emin Alper’in vizyonundan çıkmış ve oyuncu kadrosu da ilgi toplamıştı. Seyirci grubu dizide yer alan Nisan karakterinde kendilerinden bir şeyler buldu ve Aslı Enver de konu hakkında önemli açıklamalar gerçekleştirdi.

Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü! Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü!

Dizide bir hastalık durumunun olduğunu ifade eden Aslı Enver her şeyi doğru yaptığını ve kuralına göre oynadığını düşündüğü bir durumun olduğunu belirtti. Fakat daha sonra hasta olduğunu öğrendiğini ve isyan ettiğini belirten karakter hakkında konuşan ünlü oyuncu zaman zaman herkesin her şeyi doğru yaptığını düşündüğünü ve niye bu durumun kendisinin başına geldiğini sorguladığını ifade etti. Bu durum üzerine bir arkadaşının durumunu öğrenmesi ardından kendi kafasında kıyaslamaya girdiğini belirten Aslı Enver kişinin kendi iç huzuru ile ilgili bir konu olduğunu belirtti ve pes etmek ile devam etmek arasında bir arayışa giren Nisan karakteri hakkında konuştu.

Güzel oyuncu Aslı Enver tarafından hayat verilen Nisan karakteri hayatta her şey doğru olarak yaptığını düşünen fakat istediği hedefe ulaşamayan insanlar için iyi bir sorgulama olarak yorumlanıyor.