13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatmış olduğu kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilere belirli şartlar dahilinde Kredi ödemeleri vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için başlatmış olduğu bu kampanyalarda 36 ay vadeli olarak işlemlerini gerçekleştirerek vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri gerçekleştirecek. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşı alan vatandaşlar için başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda 50.000 TL üzerindeki kredilerde 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak hem düşük faizli hem de devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak Kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.

Emekli maaşını alan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank şubelerine giderek işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilir uygun faiz oranları ile birlikte Bu bankanın yapmış olduğu kredi kampanyalarına katılarak hızlı bir şekilde kredi kullanabilmektedirler. 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank internet bankacılığı ve internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi ödemesi alacağını açıkladı. Kredi başvurusunu yapacak olan vatandaşlar banka müşterisi olması durumunda bankaların mobil uygulamaları üzerinden gerçekleştirecekleri tüm krediler ve 50.000 TL'ye kadar hemen hesaplarına gelir belgesiz emekli kredisi kullanabilir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden kredi kampanyaları hakkında detaylı bilgiler alabilir başvurunuzu gerçekleştirebilir ve emekliler için yapılmış olan diğer tüm kampanyalara göz atabilirsiniz.

Bankalardaki borçlarınızı kapatmanız için de sizlere destek kredisi verecek olan kamu bankaları aralık ayı içerisinde başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere düşük faizli borç kapatma kredisi başlattı. 

Bankalardaki olan güncel kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız için başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz ve onay alabileceğiniz kampanyalara katılmak istiyorsanız hemen aynı gün içinde işlemlerinizi gerçekleştirerek banka şubesine gitmeden hemen aynı gün içinde hızlı bir şekilde kredi ödemesi gerçekleştirebilirsiniz.