Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

Akbank Mobil'den başvuranlara sıfır faizli 15 bin TL taksitli nakit avans kampanyası! Akbank, müşterilerine özel bir kampanya düzenledi ve mobil uygulamadan Akbanklı olanlara özel olarak sıfır faizli 15 bin TL taksitli nakit avans imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında, geri ödeme tablosu ve taksit aralıkları ile birlikte vatandaşlar tarafından makul bulunan koşullar sağlanmış olup, yeni Akbanklı müşterileri de kampanyadan faydalanabilirler.

Nasıl başvurulur?

Kampanya kapsamında faydalanmak isteyenlerin, 1 Nisan 2023-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklamaları ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlamaları gerekiyor. Yeni Akbanklı olan müşterilerin ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 22 Mayıs 2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor. 

Kampanya şartları nelerdir?

Kampanya kapsamında başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kampanyadan faydalanabilecekler. Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankaya ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanyadan yararlanmak için, mobil veya şubeden Akbanklı olanların Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank, Axess, Wings Card kanalları aracılığıyla kredi kartına başvuruda bulunmaları gerekiyor. Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS'te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15 bin TL'ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli yüzde 0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır.

Editör: Vural Pars