Akbank hesabı olan vatandaşlar için yapılacak olan yeni kredi ödemelerinde uygun faizlerle ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanmak isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde destek verileceği açıklandı. 

Banka tarafından yapılan yeni resmi açıklama ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler gerçekleştirilirken, ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar, 5 dakikada sonuç alabilecek. 

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Akbank hesabınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz kampanyalara katılarak, dilediğiniz zaman bu bankadan ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. 

100 bin TL'ye kadar verilecek olan ihtiyaç kredilerinde, başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlara, AKBANK tarafından hızlı bir şekilde ödeme verilmektedir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka müşterisi olmanız durumunda, Akbank Direkt uygulamasını kullanabilir, banka müşterisi olmamanız durumunda ise bankana internet şifresiyle birlikte Akbank Direkt uygulamasına giriş yaparak, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Akbank, yeni kredi kampanyasına başvuru nasıl yapılır?

Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyası dahilinde işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme vereceğini açıkladı. Akbank kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, en yakın banka şubesine kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte giderek başvuru yapabilirsiniz. Banka şubelerine gidecek zamanı olmayan vatandaşlar için ihtiyaç kredisi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte yine bankanın internet sitesi üzerinden de verilmektedir. 

Akbank, resmi internet sitesine giriş yaparak buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurduktan sonra kredi ödemesi alıp almayacağınız size mesaj olarak gönderilmektedir. Akbank İhtiyaç Kredisi onayı alan vatandaşlar kullanacakları limitleri mesaj olarak görür ve bu krediyi kullandıktan sonra aynı zamanda kredi kartı istiyorlarsa, daha yüksek limitli kredi kartı kullanabilmektedir.