Akbank yaptığı kampanyaları ile birlikte gündem olmaya devam etmektedir. Akbank yapmış olduğu son kampanyadan duyurusunu internet sitesi üzerinden paylaştı. Akbank 30 Nisan tarihine kadar geçerli olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında kendi bankasında hesabı olan ve Bu bankanın kredi kartını düzenli olarak kullanan vatandaşlara yeni bir ödeme haberi vereceğini açıkladı. Akbank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde işlemlerinizi gerçekleştirerek uygun faizlerle ödemeler alabileceğiniz bu kampanyalara katılmak istiyorsanız banka müşterisi olan tüm vatandaşlar diledikleri zaman banka şubelerine gitmeden de işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilecekler ve bireysel tüketici kredisi kullanabileceklerdir. Akbank bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak istiyorsanız hemen aynı gün içinde işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz ve ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabileceksiniz...

Akbank ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler için yapılan bu son kredi ödemesinde özellikle 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi kullanmak isteyen vatandaşların hemen aynı gün içinde ödemeleri yapacağı bir kampanya açıklandı. Akbank üzerinden nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve başvurularınızı banka şubelerine gitmeden de işlemlerinizi Akbank direkt uygulaması üzerinden yapabileceğiniz kampanyada 50.000 TL kredi ödemesi kredi puanı yüksek olan vatandaşlara verilmektedir.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Akbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız belirli şartlar dahilinde ödemelerinizi gerçekleştirebilecek ve 50.000 TL ihtiyaç kredisini hemen alabileceksiniz. Akbank aynı zamanda Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da sizlere Kredi imkanı sağlarken Akbank müşterisi olmanız durumunda ayrıcalıklı kredi kampanyası ile birlikte işlem yapılacaktır. Akbank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar Akbank kredisinden faydalanmak istiyorlarsa banka kredi puanımın yüksek olması gerekiyor.