İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Akbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar için yapılan yeni kampanyada 100000 TL'ye kadar Akbank üzerinden maaş alan tüm vatandaşlara ödeme yapılacağı haberi verildi. Emekli maaşı olan tüm vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada 100000 TL'ye kadar nakit kullanacak olan kişileri, Akbank, hızlı bir şekilde 24 ay vadeli, emekli kredisi imkanı sağlayacak. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz ve onay olabileceğiniz bu kampanyalara katılmak istiyorsanız sizlerde, Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, detayları hemen öğrenebilirsiniz. 

Akbank İhtiyaç Kredisi ve Emekli Kredisi

Akbank İhtiyaç Kredisi ve emekli kredisine başvuru yapmak istiyorsanız, emekli maaşınızın bu banka üzerinde olması durumunda sizlere düşük faiz oranlarıyla birlikte, şartsız ve gelir belgesiz olarak emekli kredisi kullandırılacak. 100000 TL'ye kadar kredi ödemesi almak isteyen tüm vatandaşlara bankalar hızlı bir şekilde sonuç verirken, özellikle emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde sizlere hemen aynı gün içinde destek kredisi ödemesi yapılmaktadır. Akbank İhtiyaç Kredisi ve Akbank Emekli Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için yapılan bu işlemlerde nakit kredi kullanacak olan kişilere belirli şartlar dahilinde, ödemeler gerçekleştiriliyor. 

En yakın banka şubesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceğiniz gibi, bankanın internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de Emekli Kredisi alabilmeniz mümkün olmaktadır. Akbank İhtiyaç Kredisi, emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlar, ayrıca banka, cep telefonları numarası üzerinden de SMS atarak, emekli kredisi alıp almadıklarını, öğrenebiliyor. Sms ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak,4425 numarasına mesaj olarak göndermeniz durumunda ihtiyaç kredisi veya Emekli Kredisi kampanyasına katılarak, ne kadar kredi onayı aldığınızı mesajıyla öğrenebilirsiniz.