Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yaptığı son kampanya ile birlikte adından söz ettiriyor. Nakit ihtiyacı olan herkes için başvuru yaparak kredi kullandıracak olan bu kamu bankası, 50 bin TL gibi düşük limitli kredilerde, şartlara uygun olarak hemen işlem yapılacaktır. Kredi notuna göre faiz oranlarından yararlanacağınız bu kampanyalar dahilinde sizlerde hemen işlem yapabilir, onaylanan tutarı hemen hesaba atabilirsiniz. 50 bin TL kredi almak için başvuru yapacak olan kişilerin banka müşterisi olması durumnunda ise daha düşük faizlerle kredi kullanma imkanı sunulacaktır. 

Ziraat Bankası kredi başvurusu!

Kamu bankası ziraat bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan herkes, başvurusunu yaptıktan hemen sonra sonucunu öğreneceklerdir. Ziraat bankası nakit kredi almak isteyenler, belirli şartlara uygun olarak bu bankadan kredi alabileceklerdir. Ziraat bankası nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere, uygun faizlerle kredi verilecektir. Kredi başvurusu yapacak kişilerin bireysel müşteri olması istenmektedir. 

ZİRAAT-25

Bankadan kredi alacak kişilerin bireysel müşteri olması durumunda, banka hemen sonuç verir ve bu sonuca göre kredi kullandıracaktır. Kredi notuna göre faiz oranlarından yararlanacağınız bu kampanyalara katılacak olan herkes, bankadan düşük faizli 50 bin TL kredi ile birlikte dilerse bankadan borç kapatma kredisi de alabileceklerdir. Bu şekilde kredi alacak kişilere, bankalar aynı gün içinde kredi desteği ödeyecektir. Başvuru yaparak onay alan herkes, başvuru şartlarına uygun olarak bu kredileri 36 ay vadeye bölebilirler.