Nakit ihtiyacı olan kişiler artık daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlar. Bankalar üzerinden verilerek yeni kampanyalarda, Akbank Denizbank ve Yapı Kredi Bankası da kredi limitlerini yükseltti ve 12 ay vadeli 111.000 TL kredi ödemesi vereceğini açıkladı. 

Bireysel krediler üzerinde verilecek olan bu kampanyalardan, yaklaşık olarak hemen aynı gün içinde işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilere, bankaların şube yetkisinde kredi ödemeleri verecek ve kredi işlemlerini gerçekleştirecektir. 3 banka üzerinden de işlemlerinizi gerçekleştirmeniz halinde bireysel kredi olarak işlem yapabileceğiniz bu kampanyalara katılmak istiyorsanız, nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar başvurularını gerçekleştirebilir. 

AKBANK 

Akbank üzerinden 111000 TL kredi başvurusu banka şubeleri üzerinden kimlik ve gelir belgesiyle birlikte yapılırken, aynı zamanda Akbank Direkt uygulaması üzerinden de 7 24 yapılabileceği bir kampanya olduğu açıklandı. 12 ay vadeli 111000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların kredi ödemeleri alabilmeleri için diğer bankalardaki borçları da kapatılacaktır. 

DENİZBANK

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler kredi onayı almaları için ilkönce ön onay almaları gerekiyor. Denizbank, ön onay vereceği bu kredilerde nakit kredi kullanacak olan kişilerin uygun faizlerle ödemelerini gerçekleştiriyor. Denizbank, ön onaylı kredi kampanyasına katılacak olan vatandaşlara belirli şartlar dahilinde, ödemeler hızlı bir şekilde veriliyor. En yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalar dahilinde kredi ödemeleri hemen gerçekleştirilir. 

YAPI KREDİ BANKASI

En yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi ödemesi yüksek limitlerde verilmektedir. Banka müşterisi olan tüm vatandaşlar, Yapı Kredi Bankası, mobil uygulamasına giriş yapabilir ve buradan 111000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedirler.