15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Akbank bankamatik kartı kullanan vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte yeni bir kredi kampanyası başlattı ve kendi Bankası üzerinden bankamatik kartı olan vatandaşlara Kendi resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden resmi açıklamada bulundu. Akbank bankamatik kartı hesabınız aracılığı ile birlikte nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda Kredi ödemelerinden faydalanabilecek olan vatandaşları hemen aynı gün içinde kredi başvurusu yapacak ve onaylanan bu krediler hesaplara yatırılarak da kullandırılacaktır. 

Akbank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için bankamatik kartı kullanan tüm vatandaşların banka şubelerine gitmeden kredi onayı alabilmeleri için banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olması isteniyor. Akbank bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşların en yakın banka şubeleri üzerinden ihtiyaç kredisi ödemeleri gerçekleştirilecek ve onaylanan banka kredisi vatandaşların hesabına hemen aynı gün içinde düşük faizli olarak yatacak.

Akbank kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşların hemen aynı gün içinde kredi işlemleri gerçekleştirilecek ve onaylanan bu krediler uygun faiz oranları ile birlikte hemen aynı gün içinde sizin hesabınıza yatırılarak kullandırılacak. 

Akbank kredi başvurusu

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar cep telefonları üzerinden sms ile işlem yapabiliyor. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişiler Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazıp boşluk bırakıp 40.000 yazarak bankanın vatandaşları için yapmış oldukları 40.000 TL kredi kampanyasına katılabilirsiniz. En yakın banka şubesi üzerinden de kimliğimiz ile birlikte gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanabilir banka müşterisi olan vatandaşlar ise bankanın mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi alabilmektedirler.