Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

Başrollerde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı ile dizisi Show TV ekranlarında Ay Yapım imzalı olarak yeni bölümlerini ekranlara taşımaya devam ediyor. Başrol oyuncularının yanı sıra Ushan Çakır, Nejat İşler, Canan Ergüder, Mert Denizmen, Yüsra Geyik, Umutcan Ütebay, Nur Sürer, Emel Göksu, Levent Ülgen, Ecem Simge Yurdatapan gibi başarılı oyuncular performans sergiliyor.

Dizinin yeni bölümlerinde Kıvanç Tatlıtuğ tarafından hayat verilen Aslan karakteri yavaş yavaş ölen babasına dönüşmeye başlayacak. Babasının kendisine bırakmış olduğu mektubu bile okumakta zorlanan Aslan giderek ona benzemeye başladığının ilk işaretlerini gözler önüne serecek. Onuncu yeni bölümü ile nefes kesecek olan Aile dizisi yeni bölümde büyük bir tehlike ile de karşı karşıya kalacak.

Soykanlar İlyas'ın ani bir şekilde gelmesiyle tehlike dolu anlar yaşayacak. İlyas bir anda oğlunun ortadan kaybolmasının sebebini araştırırken gerçeklerin ortaya çıkması da an meselesi olacak. Ailesini İlyas'tan korumaya çalışacak olan Aslan bir taraftan da babasına dönüşmemek için elinden gelen her şeyi yapacak. Hülya ise avukatın karısının ölmediğinden şüphelenecek ve bu olayı kökünden çözmek isteyecek.

Tüm bu olaylar yaşanırken Serenay Sarıkaya'nın hayat verdiği Devin karakteri de babasının evden attığı annesine yardım etmeye çalışacak. Annesi Neşe artık evsiz bir kadın alacak ve bir süre boyunca çiftlikte yaşayacak. Devin ise babası ile Soykan kuralları ile bir oyun oynayarak hesaplaşma yaşayacak.

Leyla aile yemeğinde boşanma kararı aldığını söyleyecek ve tüm aile arasında bir tartışma yaşanacak. Cihan ise diğer taraftan kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını düşünürken Aysel'in hamile olduğu gerçeği ile karşı karşıya gelecek. İlyas sonunda oğlunun ölümündeki şüphe oklarını takip ederek bir iz bulacak. Hülya ise ailesi üzerindeki hakimiyetinin sarsılması sonrasında Devin’e büyük bir ders vermek ve onunla bir yüzleşme yaşamak isteyecek.

Editör: Ecehan Acar