Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile Ay Yapım imzalı olarak Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Aile dizisi yeni bölümde yeni gelişmelere gebe. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi çok başarılı iki oyuncuyu başrolde buluşturan dizi yayın hayatına başladığı günden bu yana 9 bölümünü geride bıraktı. Kanal ise dizinin 10. yeni bölüm tanıtımını yayınladı ve İlyas'ın ani gelişi ile Soykan ailesinin karşı karşıya kaldığı tehlike dikkat çekti. Yeni bölüm tanıtımında fark edilen bir diğer olay da Serenay Sarıkaya tarafından hayat verilen Devin ile Hülya Soykan arasında var olan çatışmanın giderek büyümesi oldu. Ailede bu çatışma devam ederken Aslan ise İlyas Koruzade'den ailesini korumaya çalışacaktır.

Aslan hem karısı hem annesi arasında kalırken bir taraftan da ailesini İlyas'tan korumaya çalışacak ve karşı karşıya oldukları tehlikeyi atlatmak için savaşacaktır. Tüm bunların yanında intihar eden babasına da dönüşmemek için büyük bir mücadele verecek olan Aslan yeni bölümde çok heyecanlı sahneler ile ekranlarda yer alacak. Seyirci kitlesi Aslan'nın yeni bölümde neler yapacağını ve Devin ile Hülya Soykan arasında meydana gelecek olan çatışmayı çok merak ediyor.

Ekranlarda yayınlanan 2. yeni bölüm tanıtımından sonra sonunda 3. tanıtım da paylaşıldı ve Hülya Soykan Devin’e sarf ettiği sözler ile dikkat çekti. Hülya Soykan, Devin’e oğlunu ve ailesine bırakmasını ve çekip gitmesi gerektiğini söylerken gerilimin ve tansiyonun yükseldiği görüldü. Bununla beraber Aslan ailedeki herkesi kendisiyle ilgili uyardı ve bu sahnede dikkat çeken nitelikte oldu.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Yemek masasında Leyla ise tüm öfkesini ailesine haykırırken boşanma kararı alması ile aile bireylerine şaşkınlık yaratacak. Yeni bölümde Soykanlar ile İlyas Koruzade arasında aksiyon ve heyecan dolu anlar meydana gelecek.